Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης στο Θέατρο Στοά
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΓια 5η σεζόν θα επαναληφθεί ο μονόλογος της Νάση Τουμπακάρη ‘’Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης’’ σε σκηνοθεσία και ερμηνεία από τον Θανάση Παπαγεωργίου.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΓια 5η σεζόν θα επαναληφθεί ο μονόλογος της Νάση Τουμπακάρη ‘’Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης’’ σε σκηνοθεσία και ερμηνεία από τον Θανάση Παπαγεωργίου από 1η Οκτωβρίου στο Θέατρο Στοά.
Ο μονόλογος ‘’Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης’’ έχει κάνει ήδη περισσότερες από 350 παραστάσεις στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, την Κύπρο και φυσικά τη Σύρο, γενέτειρα του Μάρκου Βαμβακάρη.
Οι παραστάσεις αυτής της σεζόν θα ξεκινήσουν την Κυριακή 1 η Οκτωβρίου, στο Θέατρο ΣΤΟΑ του Ζωγράφου που φέτος κλείνει 53 χρόνια συνεχούς παρουσίας.
Το έργο ‘’Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης’’ γράφτηκε από τη Νάση Τουμπακάρη και βασίστηκε στην αυτοβιογραφία του Μάρκου Βαμβακάρη της Αγγελικής Βέλλου-Κάϊλ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαζήση. Η σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια ανήκει στη Λέα Κούση, μόνιμης συνεργάτιδας του Θεάτρου Στοά.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Με το Dopamine Chamber οι Fontaines D.C. δείχνουν τι σημαίνει να είσαι η “μεγάλη μπάντα” μιας γενιάς
- 100 χρόνια Cahiers d’Art: Νέα επετειακή έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη για το ιστορικό περιοδικό
- Ο μαραθώνιος μιας τελειομανούς: Το νέο βιβλίο της Ισμήνης Λιναρδάκη από τις εκδόσεις «Γραφή»
- Τα ψυχοσωματικά μου μέσα, από την ομάδα θεάτρου nunc για 2η χρονιά στη Σκηνή Μπέκετ
- «Άνισα ενωμένοι»: Ο Steffen Mau παρουσιάζει το βιβλίο του στην Ελλάδα