MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Beyonce: Κυκλοφόρησε το trailer για την ταινία “Renaissance”

Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Η Beyonce κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής, 1 Οκτωβρίου, το τρέιλερ για το συναυλιακό ντοκιμαντέρ σχετικά με την παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance World Tour», την πιο κερδοφόρα περιοδεία της τραγουδίστριας μέχρι σήμερα.

Η διάσημη καλλιτέχνιδα παρουσίασε το τρέιλερ κατά τη διάρκεια της τελευταίας στάσης της περιοδείας της στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Η Parkwood Entertainment της Beyonce και η AMC Entertainment ανακοίνωσαν το βράδυ της Κυριακής ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBruce Springsteen: Ανέβαλε όλες τις συναυλίες του για το 2023 – Αναρρώνει ακόμη από ασθένεια12.09.2018

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας έχει ως εξής: «Αναγέννηση: Ένα φιλμ από τη Beyonce. Ένα ‘’ταξίδι’’ της παγκόσμιας περιοδείας Renaissance, από την έναρξή της στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Πρόκειται για τη σκληρή δουλειά της Beyonce, τη συμμετοχή της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό της μυαλό και το σκοπό της να δημιουργήσει την κληρονομιά της και να κατακτήσει την τέχνη της.

Η εξαιρετική εμφάνιση της Beyonce κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας Renaissance World Tour δημιούργησε ένα καταφύγιο ελευθερίας, αποδοχής και κοινής χαράς. Η μαξιμαλιστική της παραγωγή υποδέχτηκε περισσότερους από 2,7 εκατ. θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Τώρα, εκατομμύρια θεατές του κινηματογράφου θα παρασυρθούν από το Joy Parade, το μνημειώδες χορευτικό πάρτι που γιορτάζει το δικαίωμα όλων να είναι ο εαυτός τους, κοντά στο σπίτι τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArgylle: Γεμάτο δράση, περιπέτεια και ελληνικό «άρωμα» το νέο trailer της ταινίας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b