MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bruce Springsteen: Ανέβαλε όλες τις συναυλίες του για το 2023 – Αναρρώνει ακόμη από ασθένεια

“Είμαι ακόμα σε ανάρρωση” δήλωσε ο Bruce Springsteen σε ανακοίνωση, που ενημέρωνε για την αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών του.

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen
Monopoli Team

Αφού ανέβαλε όλες τις συναυλίες του τον Σεπτέμβριο λόγω ασθένειας που σχετίζεται με πεπτικό έλκος, ο Bruce Springsteen ανέβαλε τώρα όλες τις υπόλοιπες συναυλίες του για το 2023, λέγοντας ότι θα μετατεθούν για το επόμενο έτος.

Τα εισιτήρια για τις αναβληθείσες παραστάσεις θα ισχύουν για τις ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα – και συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με εκπροσώπους του Springsteen, ενώ θα προσφερθούν επιστροφές χρημάτων σε όσους δεν μπορέσουν να έρθουν στις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες, αν υποβάλουν αιτήσεις εντός 30 ημερών από την ανακοίνωση των συναυλιών του 2024.

“Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους θαυμαστές μου για τις ευχές, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας”, ανέφερε ο Springsteen σε μια δήλωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαι σε ανάρρωση και ανυπομονώ να σας δω όλους του χρόνου”.


Οι εκπρόσωποί του δήλωσαν ότι ο Springsteen βρίσκεται σε ανάρρωση με συνεχιζόμενη θεραπεία και ότι όλες οι ημερομηνίες της περιοδείας -που αρχικά επρόκειτο να ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου- αναβλήθηκαν “για λόγους προφύλαξης”.

Τα προβλήματα υγείας του Σπρίνγκστιν έγιναν για πρώτη φορά αντιληπτά στους θαυμαστές όταν αναβλήθηκαν την τελευταία στιγμή οι συναυλίες του στη Φιλαδέλφεια στις 16 και 18 Αυγούστου, με τη φύση της ασθένειάς του να μην διευκρινίζεται τότε. Αυτές οι συναυλίες στη Φιλαδέλφεια αναβλήθηκαν αμέσως για τις 21 και 23 Αυγούστου 2024, παρόλο που γρήγορα επέστρεψε με τα συνηθισμένα επικά setlists του, παίζοντας συναυλίες που διαρκούσαν έως και τρεις ώρες στο στάδιο MetLife του Νιου Τζέρσεϊ από τις 30 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Αλλά αυτή η επιστροφή στη σκηνή δεν κράτησε πολύ, καθώς στις 6 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ότι όλες οι υπόλοιπες συναυλίες του Σεπτεμβρίου θα αναβάλλονταν για το επόμενο έτος, ενώ αποκαλύφθηκε ότι πάσχει από ασθένεια του πεπτικού έλκους.

Η ανακοίνωση της Τετάρτης καθιστά σαφές ότι ο Bruce Springsteen δεν μπορεί να αναρρώσει τόσο γρήγορα από την ασθένεια. Οι νέες ημερομηνίες για τον Σεπτέμβριο δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, οπότε όταν ανακοινωθούν θα αντιπροσωπεύουν περιοδείες περίπου εννέα εβδομάδων που θα επαναπρογραμματιστούν.

Οι μόνες συναυλίες που ο Springsteen και το συγκρότημά του έχουν σίγουρα στο ημερολόγιο αυτή τη στιγμή είναι αυτές οι συναυλίες στη Φιλαδέλφεια που επαναπρογραμματίστηκαν για τον ερχόμενο Αύγουστο, οπότε είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο καλλιτέχνης θα επαναπρογραμματίσει όλες τις αναβληθείσες ημερομηνίες του το καλοκαίρι ή αργότερα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b