MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στην TV

Και αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουμε τις must watch ταινίες που θα προβληθούν στην τηλεόραση και στις μεγαλύτερες πλατφόρμες.

Monopoli Team

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

#1 Πορεία Δυτικά, 02/10 21:00 στο OPEN

Σκηνοθεσία:John Maclean, Παίζουν:Kodi Smit-McPhee, Michael Fassbender, Ben Mendelsohn

Μια western ταινία του 2015 που ακολουθεί τον 16χρονο Jay Cavendish (Kodi Smit-McPhee), ο οποίος ταξιδεύει στη Δύση της Αμερικής για να βρει την αγαπημένη του, Rose. Καθώς προσπαθεί να τη βρει, συναντά τον μυστηριώδη πεζοπόρο Silas Selleck(Michael Fassbender), ο οποίος προσφέρει τη βοήθειά του για να τον προστατεύσει από επικίνδυνους εγκληματίες. Καθώς οι δυο τους προχωρούν στο ταξίδι τους, θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες, αλλά και θα ανακαλύψουν την αλήθεια για τα κίνητρα του καθενός.

#2 Η Νύχτα και η Πόλη, 02/10 22:00 στην ΕΡΤ2

Νέο-νουάρ δράμα παραγωγής ΗΠΑ του 1992

Σκηνοθεσία: Ίρβιν Γουίνκλερ, Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσικα Λάνγκ, Τζακ Γουόρντεν, Άλαν Κινγκ, Ρίτσαρντ Πράις, Κλιφ Γκόρμαν

Ο Χάρι Φάμπιαν είναι ένας πολυλογάς δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη που συχνάζει στο μπαρ Boxers που ανήκει στον Φιλ και την σύζυγό του Έλεν. Ο Χάρι έχει σχέση με την Έλεν, η οποία ονειρεύεται να στήσει το δικό της μπαρ και να αφήσει τον Φιλ.Ενώ χάνει μια υπόθεση από έναν τοπικό μαφιόζο ο Φάμπιαν μυρίζει το μέλλον του σε ένα γυμναστήριο πυγμαχίας και αποφασίζει να γίνει ιμπρεσάριος. Για προστασία από τον μαφιόζο, στρατολογεί τον μεγαλύτερο αδερφό του αφεντικού ως συνεργάτη, κλείνει αίθουσα, παραγγέλνει αφίσες. Σύντομα χρωστάει και περιμένει τη μεγάλη βραδιά για να πάρει τα μετρητά.  H Νύχτα και η Πόλη είναι μια αμερικανική νεο-νουάρ αστυνομική δραματική ταινία του 1992 και ένα ριμέικ του ομώνυμου φιλμ νουάρ του 1950 που είχε σκηνοθετήσει ο Ζυλ Ντασέν, στην ίδια προσαρμογή του μυθιστορήματος του Τζέραλντ Κερς του 1938.

#3 Το Καρφί, 03/10 22:20 στο ΣΚΑΪ

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2013

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Γουό, Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Μπάρι Πέπερ, Τζον Μπέρνθαλ, Σούζαν Σαράντον, Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς, Μελίνα Κανακαρίντις κ.ά.

Ο 18χρονος γιος του επιχειρηματία Τζον Μάθιους συλλαμβάνεται για διακίνηση ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς φυλάκισης. Για να μπορέσει να τον βγάλει από τη φυλακή, ο πατέρας του αναγκάζεται να υποδυθεί τον μυστικό πράκτορα και να εισχωρήσει σε ένα επικίνδυνο καρτέλ εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό να το εξαρθρώσει.

#4 Tesla, 03/10 22:40 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφία αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Μάικλ Αλμερέιντα , Ηθοποιοί: Ίθαν Χοκ,Ιβ Χιούσον,Κάιλ Μακ Λάχλαν

Ο φημισμένος εφευρέτης και μηχανικός Νίκολα Τέσλα μιλά για την καινοτόμο εφεύρεση της γεννήτριας εναλλασσόμενου ρεύματος, τη διαμάχη του με τον Τόμας Έντισον και τη σχέση του με την κόρη του Τζ. Π. Μόργκαν, την Αν.

#5 Ο Βράχος, 04/10 22:20 στο ΣΚΑΪ

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 1996

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι, Πρωταγωνιστούν: Σον Κόνερι, Νίκολας Κέιτζ, Εντ Χάρρις, Ντέιβιντ Μορς, Γουίλιαμ Φόρσαϊθ, Μάικλ Μπίεν κ.ά.

Ο στρατηγός Φράνσις Χάμελ υπηρετεί με αυταπάρνηση στον Αμερικανικό Στρατό εδώ και δεκαετίες, θυσιάζοντας ακόμα και την προσωπική του ζωή για το καθήκον. Πολεμούσε πάντα στην πρώτη γραμμή και προστάτευε τους άντρες του, όμως τώρα συνειδητοποιεί πως ο Στρατός και η Κυβέρνηση των ΗΠΑ αδιαφορεί για τις οικογένειες των πεσόντων. Αφού δοκίμασε κάθε νόμιμο μέσο στη διάθεσή του χωρίς να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, ο Χάμελ θα καταστρώσει ένα παράτολμο σχέδιο. Θα καταλάβει με τους άνδρες του τον Βράχο, το νησί που φιλοξενούσε τις φυλακές του Αλκατράζ, και θα κρατήσει ομήρους τους τουρίστες που βρίσκονται εκεί.

#6 Επικίνδυνες Κυρίες, 04/10 23:00 στο OPEN

Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Λορίν Σκαφάρια Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Κόνστανς Γου, Τζούλια Στάιλς, Λίλι Ράινχαρτ, Κάρντι Μπι, Λίζο, Κίκι Πάλμερ.

Υπόθεση: Μετά την πρόσφατη οικονομική κρίση, μια παρέα από στρίπερς αποφασίζει να “γδύσει” κακομαθημένα κι ευκολόπιστα “γκόλντεν μπόις” της Γουόλ Στριτ ως… αντίποινα για τα οικονομικά αδιέξοδα που τις οδήγησαν. Το σχέδιό τους αποφέρει στην αρχή τεράστια χρηματικά ποσά. Σύντομα όμως, η απληστία τους απειλεί να βγάλει τα πράγματα εκτός ελέγχου…

#7 Ο Άφθαρτος, 05/10 21:00 στο OPEN

Ταινία μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2000

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Ρόμπιν Ράιτ Πεν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ο Ντέιβιντ Νταν, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, που εργάζεται ως φύλακας σε ένα στάδιο, θα είναι ο μόνος επιζών από ένα τραγικό δυστύχημα σε τραίνο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους όλοι οι επιβάτες. Ο ίδιος καταφέρνει ως εκ θαύματος όχι μόνο να βγει ζωντανός, αλλά και χωρίς κανένα τραυματισμό. Μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο ένας μυστηριώδης άντρας, αναλαμβάνει να του εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από το άφθαρτο σώμα του. Τεράστια κινηματογραφική και εισπρακτική επιτυχία, υποψήφια για αρκετά βραβεία, που θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίας του Νάιτ Σιάμαλαν μετά την “Έκτη Αίσθηση”, αλλά και ένα από τα καλύτερα φιλμ του είδους του

#8 Pain and Gain, 05/10 22:00 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία Δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2013

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι , Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ,Ντουέιν Τζόνσον,Εντ Χάρις

Στο Μαϊάμι της δεκαετίας του ’90, τρεις μπόντι μπίλντερ, αποφασισμένοι να ζήσουν το αμερικανικό όνειρο, σχεδιάζουν την απαγωγή ενός εύπορου επιχειρηματία. Η ‘αποστολή’ τους, όμως, θα εξελιχθεί με τον χειρότερο δυνατό τρόπο…

#9 Ασανσέρ για Δολοφόνους, 06/10 22:00, στη Βουλή

Θρίλερ γαλλικής παραγωγής του 1957

Σκηνοθεσία:Λουί Μαλ, Παίζουν:Ζαν Μορό, Μορίς Ρονέ, Λίνο Βεντούρα, Ζορζ Πουζουλί, Γιορί Μπερτέν, Φελίξ Μαρτέν

Ο Ζουλιέν, ένας πρώην αλεξιπτωτιστής και τιμημένος με αρκετά μετάλλια κατά τη διάρκεια του πολέμου, δουλεύει για έναν έμπορο όπλων και έχει κρυφή ερωτική σχέση με τη γυναίκα του τελευταίου, τη Φλοράνς. Σε συνεννόηση μαζί της, θα προσπαθήσει να σκοτώσει το αφεντικό του, αλλά για κακή του τύχη θα κλειστεί στο ασανσέρ για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο. Ο Ζουλιέν κάνει τον φόνο, γυρνώντας όμως στο αυτοκίνητό του συνειδητοποιεί ότι έχει ξεχάσει ένα σημαντικό ενοχοποιητικό στοιχείο. Από εκεί και πέρα μία σειρά συγκυριών ανατρέπει τα πάντα. Ένα ζευγάρι νέων θα κλέψουν το αυτοκίνητο του και θα μπλέξουν σε μια ιστορία φόνου ενοχοποιώντας τον Ζουλιέν. Και η Φλοράνς τον αναζητά απεγνωσμένα στους νυχτερινούς δρόμους του Παρισιού…

#10 Ο Πλανήτης Γουίλι, 06/10 21:00 στο OPEN

Ταινία κινουμένων σχεδίων του 2020

Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο νεαρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του. Ο Γουίλι θα εξερευνήσει κάθε μυστήριο, θα συναντήσει μια εξωπραγματική φύση και θα γνωρίσει φανταστικά πλάσματα, κάποια φιλικά και άλλα… όχι τόσο!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b