MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Sex Education: Spoiler alert! Το τέλος της σειράς του Netflix είναι κάπως στενάχωρο

Το Sex Education του Netflix έριξε αυλαία και η τελευταία σεζόν ήταν όπως οι προηγούμενες.

Monopoli Team

Μετά από 4 χρόνια το Sex Education ολοκληρώθηκε και λατρεύτηκε από τον κόσμο με μόλις τέσσερις σεζόν και 32 επεισόδια στην πλατφόρμα του Netflix.

Η σειρά αγαπήθηκε με τους χαρακτήρες που είναι σε εφηβική ηλικία να συνδέονται άμεσα με μικρούς και μεγάλους. Οι πρωταγωνιστές είναι ο Ότις, ο Έρικ, ο Άνταμ, η Μέιβ και ο Τζακσον, οι οποίοι έκαναν τη σειρά να απογειωθεί και να είναι πλέον ως μια από τις πιο δημοφιλείς στην ιστορία του Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCinobo: Νέα σεζόν κι ένα μεγάλο νέο – Οι πρώτες σειρές καταφτάνουν στην πλατφόρμα12.09.2018

Τι έγινε όμως στην τελευταία σεζόν της σειράς;

Η σειρά κλείνει με τον Έρικ να αποφασίζει πως θέλει να γίνει πάστορας, η Τζιν λέει στον Νταν πως είναι ο πατέρας της Τζόι και ο Τζάκσον ανακαλύπτει την ταυτότητα του πατέρα του.

Ο Άνταμ ξεκινάει μια νέα καριέρα και διδάσκει ιπασία σε παιδιά, ενώ παράλληλα αποκτά μια σύνδεση με τον πατέρα του και ξεκινά ένα ειδύλλιο με το αφεντικό του.

Η Είμυ χρησιοποιεί την τέχνη για να ξεπεράσει την σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχθεί και ξεκινάει μια ρομαντική σχέση με τον Ισαάκ. Η Βιβ υπερασπίζεται τον εαυτό της σχετικά με τον κακοποιητικό σύντροφο της και οι μαθητές του Cavendish ξεκινούν να μαζεύουν χρήματα για να βοηθήσουν την Καλ ώστε να πραγματοποιήσει την χειρουργική επέμβαση στο στήθος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSex Education: Στον αέρα η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς του Netflix12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b