MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που βλέπουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην TV

Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες ταινίες που θα παίζουν στην τηλεόραση αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24 Σεπτεμβρίου).

Monopoli Team

Άλλο ένα Σαββατοκυριακό μάς βρίσκει στο σπίτι παρέα με αγαπημένες ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου. Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις.

#1 Bodyguard, Σάββατο 23/09, 22:50 στο STAR

Αισθηματικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 1993

Σκηνοθεσία: Μικ Τζάκσον, Πίαζουν: Κέβιν Κόσνερ, Γουίτνεϊ Χιούστον, Γκάρι Κεμπ, Μπιλ Κομπς, Ραλφ Γουέιτ Κέβιν Κόσνερ, Γουίτνεϊ Χιούστον, Γκάρι Κεμπ, Μπιλ Κομπς, Ραλφ Γουέιτ

Ο Φρανκ Φάρμερ πιστεύει στον απόλυτο έλεγχο. Στην πραγματικότητα, η καριέρα του εξαρτάται απόλυτα από αυτόν. Ο Φρανκ είναι ένας πρώτης τάξης σωματοφύλακας – ίσως ο καλύτερος που υπάρχει. Παλαιότερα ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών αφιερώνοντας τη ζωή του στην προστασία δύο Αμερικανών προέδρων και πολλών άλλων πανίσχυρων «πελατών». Ο Φρανκ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την Ρέιτσελ Μάρον. Η Ρέιτσελ είναι αστέρι της ποπ, που η καριέρα της έχει φτάσει στα ύψη. Όμως, παράλληλα με την επιτυχία, έχει μάθει να συμβιώνει με τις… συνηθισμένες «παγίδες» του επαγγέλματος: έναν σκληρό μάνατζερ, έναν δολοπλόκο υπεύθυνο Τύπου, εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές που την λατρεύουν αλλά και κάποιους που δεν τη συμπαθούν ιδιαίτερα. Στην πραγματικότητα, εδώ και αρκετό καιρό, η Ρέιτσελ δέχεται απειλητικά γράμματα από ένας αυτοαποκαλούμενο μανιώδη θαυμαστή της. Έτσι αποφασίζει να προσλάβει σωματοφύλακα και ο Φρανκ Φάρμερ αποτελεί την ιδανική επιλογή…

#2 Match Point, Σάββατο 23/09, 23:00 στο ΣΚΑΪ

Ψυχολογικό θρίλερ του 2005

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν, Παίζουν: Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Έμιλι Μόρτιμερ, Μάθιου Γκουντ, Μπράιαν Κοξ και Πενέλοπι Γουίλτον

Ο Κρις, ένας φτωχός Ιρλανδός πρώην πρωταθλητής του τένις, αναζητά την τύχη του στο Λονδίνο. Εκεί θα γνωρίσει την πλούσια οικογένεια των Χιούετ και θ’ αρχίσει να εργάζεται στην επιχείρησή τους. Στη συνέχεια θα παντρευτεί την κόρη της οικογένειας, την Κλόι, ενώ, παράλληλα, θα ξεκινήσει ερωτική σχέση με μια ελκυστική, φιλόδοξη Αμερικανίδα, την Νόλα. Σύντομα η Νόλα μένει έγκυος και προσπαθεί να πείσει τον Κρις να εγκαταλείψει τη γυναίκα του.

#3 Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών, Κυριακή 24/09, 21:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία Φαντασίας, βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2023

Σκηνοθεσία: Τζον Φράνσις Ντέιλι,Τζόναθαν Γκόλντσταϊν , Ηθοποιοί: Κρις Πάιν,Μισέλ Ροντρίγκεζ,Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ

Πρεμιέρα για την πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του franchise του Dungeons & Dragons στο Blockbuster Zone της COSMOTE TV. Υπόθεση: Ένας χαρισματικός κλέφτης ενώνει τις δυνάμεις του με μια ετερόκλητη ομάδα από τυχοδιώκτες προκειμένου να εντοπίσουν ένα χαμένο πανίσχυρο κειμήλιο. Όμως, η αποστολή αυτή επιφυλάσσει αμέτρητους κινδύνους και πολλές εκπλήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ο Κένεθ Μπράνα κλείνει τους λογαριασμούς του με την Άγκαθα Κρίστι12.09.2018

#4 Winona, Κυριακή 24/09, 22:30 στην ΕΡΤ2

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας του 2019

Σενάριο – Σκηνοθεσία: The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης)

Ηθοποιοί: Ανθή Ευστρατιάδου, Σοφία Κόκκαλη, Ηρώ-Ελένη Μπέζου, Δάφνη Πατακιά

Σύνοψη: Μοιάζει με μία απλή εκδρομή σε μία έρημη, όμορφη παραλία. Τέσσερις γυναίκες γελούν, παίζουν στην άμμο, κολυμπούν, φαντασιώνονται και απολαμβάνουν τη ζεστασιά του ήλιου και τη δροσιά της θάλασσας. Η μέρα κυλάει με ανόητα παιχνίδια, τραγούδι και χορό. Σημεία στίξης στο γέλιο τους, τα δάκρυα. Τα δάκρυα τα σκουπίζουν οι φανταστικές τους διηγήσεις. Μέχρι που η μέρα σβήνει και πρέπει να αποχαιρετίσουν την παραλία τους.

#5 Η Διάσωση, Κυριακή 24/09, 23:30 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ , Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον,Τζέσικα Τσαστέιν,Κρίστεν Γουίγκ

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ένας Αμερικανός αστροναύτης θεωρείται νεκρός κι εγκαταλείπεται. Θα καταφέρει άραγε να επιβιώσει και να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Γη; Η ταινία προτάθηκε για επτά Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Τα highlights του φετινού προγράμματος12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b