MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μετά τη Φωτιά: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Δείτε το τρέιλερ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Κι ενώ η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Μετά τη Φωτιά» πλησιάζει, κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ που μάς δίνει μια γεύση από το πολυτάραχο σύμπαν της σειράς.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η νέα δραματική σειρά, «Μετά τη Φωτιά», κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 21:00, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ενώ μετράμε αντίστροφα, κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ που μάς δίνει μια ακόμη μεγαλύτερη γεύση από το πολυτάραχο σύμπαν της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Παράδεισος των κυριών: Νέα πρόσωπα “εισβάλλουν” στον β’ κύκλο της σειράς του Alpha12.09.2018

Όσα βλέπουμε στο τρέιλερ

Η Ιωάννα ζει εγκλωβισμένη σε έναν εφιαλτικό γάμο. Η Ειρήνη ζει ένα ψέμα. Η Ανθή ζει το όνειρό της. Σε μία νύχτα η ζωή τους θα αλλάξει… για πάντα. Τίποτα δεν θα κάνει στάχτη τη δύναμή τους.

Τρεις γυναίκες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Δείτε το νέο τρέιλερ

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 “Μετά τη Φωτιά” κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 21:00

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting: Ηρώ Γάλλου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.

Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
Cine News
Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια για 3η χρονιά στο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές
Cine News
258 ταινίες μέσα σε 11 μέρες: Ο δικός μας οδηγός επιβίωσης για το 67ο ΦΚΘ