MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Παράδεισος των κυριών: Νέα πρόσωπα “εισβάλλουν” στον β’ κύκλο της σειράς του Alpha

Νέα πρόσωπα έρχονται για να αναστατώσουν τις ζωές των ηρώων στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών».

Monopoli Team

Νέα πρόσωπα έρχονται για να αναστατώσουν τις ζωές των ηρώων στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Παράδεισος των Κυριών: O β’ κύκλος έρχεται στον Alpha – Δείτε το τρέιλερ12.09.2018

Ας γνωρίσουμε κάποια από αυτά…

Ποιος είναι ο Φώτης Αραμπατζής, που υποδύεται ο Μιχάλης Τιτόπουλος

Πρώην «αρραβωνιαστικός» της Μιράντας. Άνθρωπος της νύχτας, «δουλειά» του είναι να βρίσκει νεαρές κοπέλες και να τις πηγαίνει για «κονσομασιόν» σε νυχτερινά κέντρα και γενικώς να εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες τους με όποιο τρόπο του ζητήσουν. Ο Φώτης μαθαίνει για την Μιράντα αφού δημοσιεύονται οι φωτογραφίες των ιδιοκτητών του Παραδείσου μετά την φωτιά. Σπεύδει να την συναντήσει. Η αγάπη και η τρυφερότητα, είναι λέξεις εξορισμένες από τη ζωή του. Είναι άνθρωπος επικίνδυνος, «ου μπλέξεις» αλλά μέσα του κρύβει συνεχώς ένα παράπονο για το πώς του φέρθηκε η ζωή. Συνεχώς σε επιφυλακή, βλέπει τους πάντες γύρω του ως εχθρούς. Η ζωή γι’ αυτόν είναι ένας και μοναδικός αγώνας δρόμου: Να προλάβει πρώτος να κάνει το κακό, πριν του το κάνουν οι άλλοι.

Ποια είναι η Στέλλα Χρηστίδη, που υποδύεται η Μέγκι Σούλι

Κόρη της Ματούλας και του Θανάση Χρηστίδη. Ετεροθαλής αδερφή της Αμαλίας. Η Στέλλα έχει χάσει το παιδί που κυοφορούσε εξαιτίας της κακοποίησης του στρατιωτικού άντρα της και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι των Μπουραντάδων, που μένει η μητέρα της. Ή τουλάχιστον έτσι λέει. Η Στέλλα είναι εξαιρετικά φιλόδοξη και αριβίστρια, ανάμεσα στις άλλες «αρετές» που έχει κληρονομήσει απ’ τον εκλιπόντα πατέρα της. Παρά πολύ όμορφη και προκλητική, γνωρίζει τα προσόντα της και τα χρησιμοποιεί προς το συμφέρον της. Τα αισθήματα κατωτερότητας και η ζήλεια που τρέφει προς την Αμαλία, θα την οδηγήσουν στα άκρα.

Ποιος είναι ο Ρένος Καλλίνικος, που υποδύεται ο Γιώργος Ζυγούρης

Φίλος του Σίμου από το ίδρυμα, τον οποίο ξαναβρήκε στα 19 του, όταν γύρισε στην Ελλάδα για να βρει το αγόρι που τον είχε σπρώξει στην σκάλα, αν και ποτέ δεν είχαν χαθεί ουσιαστικά γιατί αλληλογραφούσαν από παιδιά. Ο Ρένος βρήκε σε αυτόν μία σύνδεση με το παρελθόν του και ο Σίμος μία σύνδεση με τον αθηναϊκό υπόκοσμο. Παρόλο που δεν κατάφεραν να βρουν ποιος είχε αποπειραθεί να σκοτώσει τον Σίμο ως παιδί, κράτησαν στενές επαφές. Για τον Ρένο ο Σίμος είναι ότι πιο κοντά είχε ποτέ σε οικογένεια, τον θαυμάζει, τον υπακούει και περιμένει υπομονετικά τα ψίχουλα ενδιαφέροντος και προσοχής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣασμός: Νέο τρέιλερ για τον πολυαναμενόμενο επίλογο της σειράς12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b