MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σασμός: Νέο τρέιλερ για τον πολυαναμενόμενο επίλογο της σειράς

Καθώς η πρεμιέρα του 3ου και τελευταίου κύκλου της σειράς πλησιάζει, κυκλοφόρησε ολοκαίνουριο τρέιλερ που μάς δίνει μια γεύση από τις συνταρακτικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε.

Monopoli Team

Ενώ μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του επιλόγου του “Σασμού”, ο Alpha δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ, το οποίο μας προϊδεάζει για έναν κύκλο γεμάτο ανατροπές, νέα πρόσωπα και συνταρακτικές εξλίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣασμός, ο επίλογος: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν που έρχεται στον Alpha12.09.2018

Τι βλέπουμε στο νέο τρέιλερ;

Ένα ζευγάρι στην εκκλησία. Στιγμή ιερή. Ο ιερέας ψάλει την ακολουθία του γάμου: «και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν». Ένας οξύς ήχος σχίζει την ησυχία του τόπου. Το άκουσμά του ξυπνά μνήμες σκοτεινές. «Ξέρεις τι λέει η γιαγιά μου; Κάθε φορά που ακούγεται ένα βόλι σ΄αυτό το χωριό, το γέλιο γίνεται δάκρυ και η χαρά λύπη» ψιθυρίζει η φωνή της κοπέλας. «Δε με κρατάει τίποτα πια. Είμαι έξω. Τελείωσα. Έρχομαι» ο μαυροφορεμένος άντρας ακούει τα σίδερα της φυλακής να κλείνουν οριστικά πίσω του.

Επιστρέφει. Με ποια πρόθεση; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι απέναντί του. Ένας άντρας στην εντατική ψυχορραγεί. «Ζει;» η αγαπημένη του τρομάζει στην ιδέα του χαμού του. Μια γυναίκα χάνει τον έλεγχο του οχήματός της και τραυματίζεται σοβαρά.

Ένα παιδί. Κρατά την αθώα του καρδιά στα χέρια. Ποια μυστικά κρύβει; «Ένα κοπέλι ήλθε και τα άλλαξε όλα». Αλλά μήπως δεν είναι έτσι; «Ετούτο το παιδί είναι γέννημα φονιά».

«Αστέρη φοβάμαι».

«Είμαστε μαζί κι αυτό δεν θα αλλάξει».

Σασμός. Για κάποιους η λύτρωση, δε θα έρθει ποτέ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜετά τη φωτιά: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 – Οι πρώτες εικόνες12.09.2018

Δείτε το νέο τρέιλερ του 3ου κύκλου:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b