MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Ντερμπεντέρισσα: Η νέα παράσταση της Κατερίνας Βρανά στο Θέατρο Αργώ

Μετά τις sold out παραστάσεις της στο Θέατρο Αργώ, η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει άκρως καλοκαιρινή με την «Ντερμπεντέρισσα».

Monopoli Team

Μετά τις sold out παραστάσεις της στο Θέατρο Αργώ, η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει άκρως καλοκαιρινή και φίνα με την «Ντερμπεντέρισσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Τα highlights του φετινού προγράμματος12.09.2018

Λίγα λόγια για την παράσταση

“Ποια είναι τα τέσσερα μοναδικά επαγγέλματα που δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα; Ποια είναι η πιο κολλητή άσπονδη φίλη της που την ακολουθεί σαν στόκερ παντού τις πιο ακατάλληλες στιγμές; Πώς ένα καινούριο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες μπορεί να φτιάξει τη μέρα σου; Γιατί, ενώ οι καιροί αλλάζουν, οι ενδυματολογικές επιλογές των ανδρών περιορίζονται; Ξέρετε μήπως αν υπάρχει μια λέξη που να εμπεριέχει όλες τις ιδιότητες μιας δυναμικής, έξυπνης, αλανιάρας και θαρραλέας γυναίκας;” αυτά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν την Κατερίνα Βρανά στην νέα της παράσταση.

Μετά από ένα σχεδόν θάνατο, μία αναπηρία, μία πανδημία, δύο καραντίνες και τρεις παραστάσεις (“Staying Alive”, Το διαδικτυακό “Καλή Βρανοχρονιά” και το επετειακό “Φέτα, Σεξ και Αναπηρία”), η αγαπημένη stand up κωμικός έρχεται με ολοκαίνουριο, υλικό μέσα από το οποίο αναρωτιέται πού βρίσκεται και πού βρισκόμαστε σήμερα. Με την μοναδική, χαρακτηριστική της ματιά, η Κατερίνα εξετάζει πώς αισθάνεται η ίδια ως γυναίκα και ως κωμικός με τα στερεότυπα και τις έμφυλες προκαταλήψεις, πώς και αν η αναπηρία έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα της, τη θηλυκότητά της, τη σεξουαλικότητα και το χιούμορ της, ενώ μιλά για όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες χαρές που μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κατερίνα Βρανά


Παίζουν: Κατερίνα Βρανά

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: Δεύτερη ζώνη: 15€ Πρώτη ζώνη: 20€, Πόρτα : Δεύτερη ζώνη: 18€, Πρώτη ζώνη: 23€, Ειδική τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίσ τοιχης κάρτας): 12€
Διάρκεια Παραστάσεων: Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου
Πληροφορίες: Εισιτήρια προπωλού νται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)
Παραστάσεις: Πέμπτη στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/katerina-brana-ntemprenterissa-lunar-space-athens/
Πληροφορίες Χώρου: Ελευσινίων 13-15, Αθήνα 104 37 Τηλέφωνο: 21 0520 1684
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b