MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δούμε στην τηλεόραση αυτό το Σαββατοκύριακο

Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες ταινίες που θα παίζουν στην τηλεόραση και σε πλατφόρμες αυτό το Σαββατοκύριακο (16-17 Σεπτεμβρίου).

Monopoli Team

Άλλο ένα Σαββατοκυριακό μάς βρίσκει στο σπίτι παρέα με αγαπημένες ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου. Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις.

#1 Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση, Σάββατο 16/09, 22:50 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια, αμερικανικής, κινεζικής, γαλλικής παραγωγής του 2018
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακ Κουάρι, Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Χένρι Κάβιλ, Άλεκ Μπόλντουιν

Υπόθεση: Όταν μια αποστολή της IMF πηγαίνει στραβά, ο κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με φρικτές συνέπειες. Ο πράκτορας Ίθαν Χαντ θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, την ώρα που η CIA αμφισβητεί τα κίνητρά του.

#2 Η Παραλία (The Beach), Σάββατο 16/09, 23:45 στον ΑΝΤ1

Δραματική ταινία Βρετανο-Αμερικανικής παραγωγής του 2000
Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ, Ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τίλντα Σουίντον, Βιρζινί Λεντουαγιάν, Γκιγιόμ Κανέ και Ρόμπερτ Καρλάιλ

Υπόθεση: Η επιθυμία να γνωρίσει κάτι αληθινό, γνήσιο και άφθαρτο είναι αυτό που οδηγεί το Ρίτσαρντ να ταξιδέψει από την Αμερική στην εξωτική Ταϊλάνδη μ’ ένα σακίδιο στον ώμο. Σ’ ένα φτηνό ξενοδοχείο της Μπανγκόκ συναντά τον Ντάφι, που διηγείται στο Ρίτσαρντ την ιστορία ενός κρυμμένου νησιού, ενός επίγειου παραδείσου που δεν έχει λεηλατηθεί από τουρίστες. Την άλλη μέρα ο Ρίτσαρντ βρίσκει ένα σημείωμα καρφιτσωμένο στην πόρτα του: πρόκειται για ένα χάρτη. Όταν όμως φτάσει στο νησί θ’ ανακαλύψει ότι δεν είναι μόνοι…

#3 Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ, Κυριακή 17/09, 22:00 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2013
Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ , Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ,Μιρέιγ Ίνος,Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ

Υπόθεση: Σε μια ανελέητη κούρσα ενάντια στο χρόνο, ένας πρώην υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, με σκοπό να σταματήσει μια θανατηφόρα επιδημία που απειλεί να αποδεκατίσει την ανθρωπότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο spin-off του Daryl Dixon είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο The Walking Dead εδώ και καιρό12.09.2018

#4 Οι Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας, Κυριακή 17/09, 22:40 στην ΕΡΤ2

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας του 1978
Σκηνοθεσία: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Παίζουν: Όλγα Καρλάτου, Γιώργος Διαλεγμένος, Νικήτας Τσακίρογλου, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Πουλικάκος

Μια σουρεαλιστική αλληγορία σε σκηνοθεσία Νίκου Παναγιωτόπουλου, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Αλμπέρ Κοσερί. Ένας πατέρας και οι τρεις γιοι του αποτραβιούνται, μαζί με την υπηρέτριά τους, στην αρχοντική έπαυλη που μόλις κληρονόμησαν. Η οκνηρία, η χαλαρότητα και τέλος ο ύπνος διαβρώνουν σταδιακά όλα τα μέλη αυτής της συμβολικά προσδιορισμένης αστικής οικογένειας, με εξαίρεση την υπηρέτρια, μοναδικό θετικό πρόσωπο σ’ ένα βασίλειο ζωντανών-νεκρών.

#5 Ο Κόμης, από 15/09 στο NETFLIX

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, η μαύρη σάτιρα του Πάμπλο Λαρέιν προσγειώνεται στο Netflix μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Σύνοψη: Ο Αγκούστο Πινοσέ είναι ένας ετοιμοθάνατος βρικόλακας αλλά ο περίγυρος του δεν τον αφήνει να φύγει χωρίς μια τελευταία δαγκωματιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ο Κένεθ Μπράνα κλείνει τους λογαριασμούς του με την Άγκαθα Κρίστι12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b