MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Meryl Streep θα επέστρεφε “σίγουρα” σε μια τρίτη ταινία Mamma Mia

Η Meryl Streep δήλωσε πως επιθυμεί να παίξει σε μια ακόμη ταινία «Mamma Mia», ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να «αναστήσουν» με κάποιον τρόπο τον ρόλο της Donna για το χατίρι της.

Monopoli Team

Η Meryl Streep θέλει να επιστρέψει ως η “βασίλισσα του χορού” για άλλη μια φορά. Κατά τη διάρκεια ενός επετειακού βίντεο για το «Mamma Mia» που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στη Vogue, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μερικοί από τους συμπρωταγωνιστές της μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το ενδεχόμενο μιας τρίτης ταινίας «Mamma Mia».

«Είμαι έτοιμη για όλα», δήλωσε η Streep. «Θα πρέπει να προγραμματίσω αξονική κάτω άκρων πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά αν προκύψει μια ιδέα που θα με ενθουσιάσει, είμαι μέσα με τα χίλια».

Στο sequel του 2018, «Mamma Mia! Here We Go Again», που έκανε πρεμιέρα δέκα χρόνια μετά την πρώτη ταινία, μάθαμε ότι ο χαρακτήρας της Streep, η Donna, είχε πεθάνει. Ο θάνατός της δίνει το έναυσμα για την ιστορία, σύμφωνα με την οποία η κόρη της Sophie (Amanda Seyfried) εργάζεται για την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Villa Donna προς τιμήν της μητέρας της. Στην πορεία, μαθαίνει περισσότερα για το παρελθόν της Donna, το οποίο περιλαμβάνει αναδρομές στη νεαρή της ηλικία (Lily James) και στο πώς γνώρισε τους πατέρες της Sophie. Αν και η Streep δεν εμφανίζεται γενικά στην ταινία, πραγματοποιεί, ωστόσο, ένα cameo στο τέλος.

Η παραγωγός Judy Craymer παραδέχτηκε ότι «δέχτηκε επιπλήξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή σκότωσε τη Meryl», αλλά υπόσχεται ότι δεν το έκανε επίτηδες. «Εκείνη [η Streep] δίσταζε να κάνει άλλη μια ταινία, επειδή συνήθως δεν κάνει σίκουελ», πρόσθεσε η Craymer. «Αλλά ξέρω ότι της άρεσε που επέστρεψε για να γυρίσει τις σκηνές της για το “Here We Go Again!” Ένιωσε την αγάπη γύρω της και τη χαρά της επανένωσης με τους συνεργάτες της, οπότε νομίζω ότι αυτό την έκανε πιο ανοιχτή στην προοπτική μιας τρίτης ταινίας».

Πως φαντάζεται να επιστρέφει ως Donna;

Όσο για το πώς θα επέστρεφε η Donna για μια ακόμη συνέχεια, η Streep είχε στο παρελθόν καταιγισμό ιδεών.

«Είπα στην Judy ότι αν μπορούσε να βρει έναν τρόπο να μετενσαρκώσει την Donna, είμαι μέσα», εξήγησε η ηθοποιός. «Ή θα μπορούσε να είναι όπως σε μια από αυτές τις σαπουνόπερες όπου η Donna επιστρέφει και αποκαλύπτει ότι στην πραγματικότητα πέθανε η δίδυμη αδελφή της».

Συμφωνούν οι συμπρωταγωνιστές της;

Όμως η Streep δεν είναι η μόνη σταρ που θα ήθελε να ξαναπαίξει τον ρόλο της για μια ακόμη ταινία. Η Amanda Seyfried, ο Colin Firth, ο Pierce Brosnan, ο Dominic Cooper και ο Stellan Skarsgård δήλωσαν ότι είναι όλοι τους μέσα, αν υπάρξει ένα «αρκετά καλό σενάριο που θα μας δώσει άλλη μια ευκαιρία». 

Η Seyfried είπε: «Σας προκαλώ να μου δείξετε ένα άτομο που δεν θέλει ένα τρίτο Mamma Mia!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέριλ Στριπ: Οι εμβληματικές ερμηνείες της «Σιδηράς Κυρίας» των Όσκαρ12.09.2018

«Στέλνω μήνυμα στη Judy κάθε δεύτερη μέρα, “Το νούμερο τρία πότε;”», πρόσθεσε ο Cooper.«Ξέρω ότι όλοι θέλουμε να το κάνουμε, και η Meryl ήταν σίγουρα στεναχωρημένη που δεν έπαιξε πολύ στο δεύτερο. Καταλάβαινε ότι η ιστορία πήγαινε εκεί, αλλά τη θυμάμαι να λέει: “Λοιπόν, δεν ήθελα να είμαι νεκρή».

Αν εξαρτιόταν μόνο από την Craymer, το “Mamma Mia 3” θα ήταν ήδη στα σκαριά. «Πρέπει να υπάρξει κι άλλο, γιατί ο κόσμος το θέλει».

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b