MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (11-15/09) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Κινέττα, Γιώργος Λάνθιμος
Κινέττα, Γιώργος Λάνθιμος
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στο ρόλο της συνδικαλίστριας12.09.2018

Τηλεόραση

“Ο Όλυμπος έπεσε” του Antoine Fuqua: STAR στις 22.00, Δευτέρα 11/09

Αμερικανικό θρίλερ δράσης του 2013 με τους Gerard Butler, Aaron Eckhart και Morgan Freeman. Ο μυστικός πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ βρίσκεται παγιδευμένος μέσα στον Λευκό Οίκο μετά από τρομοκρατική επίθεση και συνεργάζεται με την εθνική ασφάλεια για να σώσει τον Πρόεδρο από τους απαγωγείς του.

“Αγόρια της διπλανής πόρτας” του Tom Gormican: Cosmote CINEMA1HD στις 23.10, Δευτέρα 11/09

Ρομαντική κομεντί του 2014 με τους Zac Efron, Michael B. Jordan και Miles Teller. Τρεις αχώριστοι φίλοι, που πλησιάζουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους, αποφασίζουν να παραμείνουν εργένηδες για όσο περισσότερο γίνεται. Βέβαια, όταν ο έρωτας τους χτυπά την πόρτα, είναι σχεδόν αδύνατο να κρατήσουν τον όρκο τους.

“Απόλυτη ευφυΐα ” του Neil Burger: ΑΝΤ1 στις 22.00, Τρίτη 12/09

Sci-fi δράσης με τους Robert De Niro και Bradley Cooper. Ένα μυστηριώδες χάπι που επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση στο 100% των ικανοτήτων του εγκεφάλου του μεταμορφώνει έναν φιλόδοξο συγγραφέα σε χρηματοοικονομική διάνοια, αλλά τον εκθέτει επίσης σε έναν νέο κόσμο με πολλούς κινδύνους.

“Συνήγορος υπεράσπισης” της Courtney Hunt: STAR στις 22.00, Τρίτη 12/09

Δικαστικό δράμα του 2016 με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves. Ένας συνήγορος υπεράσπισης προσπαθεί να αθωώσει τον έφηβο πελάτη του για τη δολοφονία του πλούσιου πατέρα του.

“Η παραλία” του Danny Boyle: ΑΝΤ1 στις 22.00, Τετάρτη 13/09

Ρομαντική περιπέτεια του 2000 με τους Leonardo DiCaprio και Tilda Swinton. Σε διακοπές στην Ταϊλάνδη, ο Ρίτσαρντ πηγαίνει σε ένα νησί με φήμη ότι είναι ένας απομονωμένος παραθαλάσσιος παράδεισος.

“Tainted” του Brent Cote: COSMOTE CINEMA1HD στις 21.00, Πέμπτη 14/09

Πρεμιέρα στην Cosmote TV για ένα θρίλερ δράσης του 2020 με τον Aaron Paul. Ένας πρώην κατάδικος, που είχε σχέσεις με τη ρωσική μαφία και την Άρια αδελφότητα, πασχίζει να ξεφύγει από το παρελθόν του. Οι μαφιόζοι, όμως, απαιτούν να ολοκληρώσει μια τελευταία αποστολή… για να κερδίσει την ελευθερία του.

“Τροία” του Wolfgang Petersen: STAR στις 21.00, Παρασκευή 15/09

Κορυφαίο δράμα του 2004, βασισμένο στην Ελληνική μυθολογία, με τους Brad Pitt και Orlando Bloom. Η ταινία αποτελεί διασκευή του μεγάλου έπους του Ομήρου και ακολουθεί την επίθεση των ελληνικών δυνάμεων στην Τροία, εξιστορώντας τη μοίρα των ανδρών που συμμετείχαν.

 “Ο Άνθρωπoς που Γνώριζε το Άπειρο” του Matt Brown: ΕΡΤ2 στις 22.00, Παρασκευή 15/09

Βιογραφικό δράμα του 2015 με τον Dev Patel. Το 1913, στην Ινδία, ένας 25χρονος με τρομακτική ευφυΐα, που όμως είχε αποτύχει στις σπουδές του εξαιτίας της εμμονικής μελέτης του πάνω στην επιστήμη των Μαθηματικών, αποφασίζει να εμπιστευτεί το πάθος του και να στείλει ένα γράμμα στον Τζ. Χ. Χάρντι, τον επιφανή καθηγητή μαθηματικών του Trinity College του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ. Το όνομά του ήταν Σρινιβάσα Ραμανουτζάν και έμελλε να γίνει ο αυτοδίδακτος “πρίγκιπας της μαθηματικής διαίσθησης”.

Πλατφόρμες

“Κινέττα” του Γιώργου Λάνθιμου στο CINOBO

Με αφορμή την βράβευση του Γιώργου Λάνθιμου με Χρυσό Λέοντα, ας δούμε μία από τις πιο αξέχαστες ταινίες του – ένα κοινωνικό δράμα του 2004 με τους Άρη Σερβετάλη και Ευαγγελία Ράντου. Σε ένα έρημο τουριστικό θέρετρο στην Κινέτα, ένας αστυνομικός που έχει πάθος με τις Ρωσίδες, τα αυτοκίνητα και τα κασετόφωνα, διερευνά μια σειρά από δολοφονίες που συνέβησαν πρόσφατα στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Λάνθιμος: Σε ποιες πλατφόρμες μπορούμε να δούμε τις ταινίες του;12.09.2018

“Ο Κόμης” του Pablo Larraín: Πρεμιέρα την Παρασκευή 15/09 στο Netflix

Μια νέα πρωτότυπη Χιλιανή κωμωδία τρόμου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή 15/09. Η ταινία απεικονίζει τον Κλοντ Πινός, σύμβολο του παγκόσμιου φασισμού, ως ένα βαμπίρ που ζει κρυμμένο σε ένα ερειπωμένο αρχοντικό και τρέφεται με αίμα για να παραμένει ζωντανός. Μετά από 250 χρόνια ζωής, ο Πινός αποφασίζει να σταματήσει να πίνει αίμα και να εγκαταλείψει το προνόμιο της αιώνιας ζωής. Δεν αντέχει άλλο που ο κόσμος τον θυμάται ως κλέφτη.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b