MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

ΓΕΕΘΑ: Πάνω από 2.000 πολίτες στη Θεσσαλία έχουν απεγκλωβιστεί με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων

Τους 2.029 πολίτες από τις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία έχουν μέχρι στιγμής απεγκλωβίσει οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Monopoli Team

Το ΓΕΕΘΑ έχει τοποθετήσει γέφυρα Bailey στα Καλά Νερά Βόλου ενώ βρίσκεται προς ανάπτυξη γέφυρα Bailey επί της οδού Καλαμπάκας – Καστανιάς Τρικάλων.

Τους 2.029 πολίτες από τις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία έχουν μέχρι στιγμής απεγκλωβίσει οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ)

Συγκεκριμένα,  475 πολίτες έχουν απεγκλωβιστεί από προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), 35 από προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), 45 από προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) και 1474 από προσωπικό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛάρισα: Εκκενώνεται το Ομορφοχώρι του Κιλελέρ – Ενισχύονται τα φράγματα στις όχθες του Πηνειού12.09.2018

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις επιχειρούν με κατάλληλο εξοπλισμό στις πληγείσες περιοχές, μέρα νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο σώζοντας ζωές, μεταφέροντας πολίτες σε ασφαλή σημεία, συνδράμοντας με τα μηχανήματά τους, με ασθενοφόρα, λεωφορεία, λέμβους, πολεμικά πλοία, ελικόπτερα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Έχουν μεταφέρει τόνους εφοδίων και υλικών υπέρ των πληγέντων, ενώ παράλληλα στήνουν γέφυρες αποκαθιστώντας την συγκοινωνία και την πρόσβαση για παροχή βοήθειας, συμβάλλοντας έτσι αποτελεσματικά και στην αποκατάσταση των ζημιών, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η μεταφορά δυο μεγάλων γεννητριών για την υποστήριξη της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που έσωσε και σώζει ζωές ανθρώπων που ήδη βρίσκονται σε κίνδυνο, υπογραμμίζει το ΓΕΕΘΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛέκκας για κακοκαιρία Daniel: Ακραίο φυσικό φαινόμενο χιλιετίας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b