MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Λίγο πριν τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ, οι Imagine Dragons κυκλοφορούν νέο τραγούδι

Απέμειναν 2 μέρες για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ. Στο μεταξύ, εκείνοι κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, αποκλειστικά για το νέο παιχνίδι “Starfield”.

Monopoli Team

Καθώς αναμένουμε τους Imagine Dragons στην Ελλάδα, στις 6 Σεπτεμβρίου, το θρυλικό ροκ συγκρότημα της νέας γενιάς, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι.

Οι Imagine Dragons κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Children Of The Sky (a Starfield song)” από το πολύ-αναμενόμενο παιχνίδι της blockbuster ταινίας επιστημονικής φαντασίας “Starfield”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ημερομηνία που παίζουν στην Αθήνα.

“Η Bethesda (εταιρία παραγωγής video games) δημιούργησε εμβληματικά παιχνίδια που παίζουμε για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας και είναι τιμή μας που συνεργαστήκαμε σε αυτό το τραγούδι για το παιχνίδι Starfield. Το τραγούδι, όπως και το παιχνίδι, θέτει μερικά από τα πιο δύσκολα ερωτήματα που αντιμετωπίζουμε ως άνθρωποι που προσπαθούμε να βρούμε τη θέση μας στο σύμπαν” είπε ο Dan Reynolds.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Imagine Dragons για πρώτη φορά στην Ελλάδα12.09.2018

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστροφή στην Αθήνα: Όλες οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b