
Monopoli Team
30.08.2023
A
A
Ο Σπύρος Γραμμένος επιστρέφει στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, για μια δυναμική… “τελευταία συναυλία”.

Ο Σπύρος Γραμμένος θα ανοίξει τη βραδιά με τα «90άρες TDK», «Τύπους Αθλητικούς» και «Ω να σου», και θα συνεχίσει με τα «Τι με κοιτάς», «Το όνομά μου είν’ το δικό σου», «Καμία Μόνη» και άλλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣπύρος Γραμμένος: Το σύστημα δημιουργεί στον λαό φοβίες για κάθε τι διαφορετικό12.09.2018
Για την “τελευταία του συναυλία”, στην σκηνή θα είναι δίπλα του οι Γιώργος Καρδιανός και Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, Χρήστος Καλκάνης στα πλήκτρα και στο κλαρινέτο, Χάρης Παρασκευάς στο μπάσο, Μιχάλης Γαλάνης στα τύμπανα και Ναταλία Κοκώση στα κρουστά.
Στο τραγούδι και τα φωνητικά θα είναι η Ελένη Ποζατζίδου.

A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:30
Καλλιτέχνης: Σπύρος Γραμμένος
Συμμετέχουν: Ελένη Ποζατζίδου και οι μουσικοί: Γιώργος Καρδιανός και Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, Χρήστος Καλκάνης στα πλήκτρα και στο κλαρινέτο, Χάρης Παρασκευάς στο μπάσο, Μιχάλης Γαλάνης στα τύμπανα και Ναταλία Κοκώση στα κρουστά.
Σημεία Προπώλησης: Viva.gr
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος: 13€, εισιτήρια στο ταμείο: 15€
Πληροφορίες Χώρου: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα. Τηλέφωνο: 213-0109300
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Γιώργος Κεβρεκίδης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης προσκεκλημένος της Salt Research Instanbul
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης
Η Ήμερη του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Σφενδόνη
«Ηλιοτρόπια στο Σκοτάδι και στο Φως»: Μια έκθεση για την επαναπρόσληψη των αισθήσεων στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη
Η Ταράτσα του Φοίβου: Φινάλε τον Οκτώβριο με καλεσμένους – έκπληξη
COSMOTE TV: Νέα τηλεοπτική σεζόν με blockbusters, all-star cast σειρές και το πολυαναμενόμενο «Ριφιφί»
Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς, με την Όλια Λαζαρίδου ξανά στην Οικία Ιλίτς