MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Jury Duty: H σειρά που προκάλεσε φρενίτιδα στο Ίντερνετ, γιατί είναι φάρσα

Η σειρά-φάρσα που κέρδισε 4 υποψηφιότητες για Emmy. 12 ένορκοι, 11 ηθοποιοί. Οι δημιουργοί του The Office έφτιαξαν τη σειρά που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε.

Monopoli Team

12 ένορκοι, 11 ηθοποιοί. Οι δημιουργοί του The Office έφτιαξαν τη σειρά που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε. Ένας κύκλος μερικών επεισοδίων που ουσιαστικά στήνει μία φάρσα σε έναν ανυποψίαστο πολίτη. Βρισκόμαστε στην πολιτεία της Καλιφόρνια, εκεί όπου οι ένορκοι καλούνται τυχαία σε δίκες, προκειμένου να αποφασίσουν για την ενοχή ή την αθωότητα κάθε περίπτωσης. Είναι αναγκαστικό, σαν την εφορευτική επιτροπή που έχουμε εμείς στις εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Αφιέρωμα και τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος στον Νίκο Περάκη12.09.2018

Μόνο που εδώ οι 11 είναι ηθοποιοί, (ο ένας είναι ο James Marsden, που υποδύεται τον εαυτό του) και ο μοναδικός που πιστεύει ότι συμμετέχει σε αληθινή δίκη είναι ο νεαρός Ρόναλντ. Υπάρχουν κάμερες και συνεντεύξεις, αλλά θεωρεί ότι είναι ένα ντοκιμαντέρ για το δικαστικό σύστημα. Αν και οι ιστορίες είναι κομμάτι σεναρίου, οι αντιδράσεις τους είναι αυτοσχεδιασμός που βασίζεται κυρίως στο πώς θα αντιδράσει ο Ρόναλντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό Φίντσερ μέχρι Λάνθιμο: Οι 10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στο 80ο Φεστιβάλ Βενετίας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b