MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σύσκεψη για τις φωτιές στο Μαξίμου – Ένταξη του Έβρου στον κοινωνικό τουρισμό, επιδοτήσεις ενοικίων, επιχορηγήσεις σε επιχειρήσεις

Έχει ενεργοποιηθεί ήδη η αποζημίωση της οικοσκευής, των πρώτων βιοτικών αναγκών, των πρώτων επισκευαστικών αναγκών από 600 μέχρι 6.000 ευρώ.

Monopoli Team

Η αποκατάσταση των δασών σε Έβρο και Πάρνηθα είναι το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιείται σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή των υπουργών Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας.

Εξάλλου, κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Μάκη Βορίδη βρέθηκε χθες στον Έβρο, όπου το πύρινο μέτωπο εξακολουθεί να μαίνεται.

Αύριο, Πέμπτη, θα γίνει στη Βουλή η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων σχετικά με τις πυρκαγιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην πόλη, χωρίς ανάσα12.09.2018
Εκεί ο πρωθυπουργός θα παραθέσει όλα τα στοιχεία για την αντιπυρική προστασία, τις πυρκαγιές στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο νέο κλιματολογικό περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Ο πρωθυπουργός την Παρασκευή το απόγευμα θα μεταβεί στη Ρόδο και θα κάνει αυτοψία στο νησί μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Ενεργοποιείται το πλαίσιο κρατικής αρωγής στον Έβρο

Στην ενεργοποίηση του πλαισίου της κρατικής αρωγής για τους πληγέντες από την πυρκαγιά στον Έβρο αναφέρθηκε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος κατά την ανακοίνωση μέτρων από τα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου που μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔασικές πυρκαγιές: Τι σημαίνουν για το περιβάλλον – Οι σοβαρές μακροπρόθεσμες συνέπειες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b