MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είναι ο Μίλτος Τεντόγλου ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στην ιστορία του στίβου;

Το… δημοψήφισμα για τον νέο Παγκόσμιο πρωταθλητή του μήκους.

Monopoli Team

Η κουβέντα για τον GOAT σε κάθε άθλημα, είναι μία κουβέντα που δεν τελειώνει ποτέ… Ο Μίλτος Τεντόγλου ωστόσο, με το χρυσό μετάλλιο χθες, έγραψε ιστορία και στα 25 του μόλις χρόνια, έχοντας και μία δεκαετία γεμάτη ακόμη μπροστά του, έχει πάρει ήδη χρυσό μετάλλιο σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και ο μόνος Ελληνας αθλητής στην ιστορία, που είναι ο εν ενεργεία κάτοχος του τίτλου σε πέντε μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό δεν το έχουν καταφέρει άλλα… ιερά τέρατα του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα σπορ (ο Κεντέρης είχε το 3 στα 3 και αν έκανε και κλειστό πιθανότατα θα είχε συμβεί το ίδιο), ενώ και στο εξωτερικό είναι κάτι που θα δει κανείς πολύ σπάνια.

Ο Τεντόγλου όπως αναφέραμε, έχει ακόμη μπροστά του (να ναι καλά) άλλες τρεις ολυμπιάδες και πολλά ακόμη Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Επομένως η κουβέντα για τον… GOAT γενικότερα για τον κορυφαίο αθλητή όλων των εποχών σε όλα τα σπορ, μπορεί να περιμένει (όχι ότι δεν έχει μπει ήδη στη συζήτηση κι ας δείχνουν δύσκολα, αλλά όχι ακατόρθωτα γι΄ αυτόν, τα 4 μετάλλια του Πύρρου σε Ολυμπιακούς Αγώνες).

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b