MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Cassandro: Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ μεταμορφώνεται στον γκέι παλαιστή που κατέρριψε τα στερεότυπα- Δείτε το trailer

Ο θρυλικός Σαούλ Αρμεντάριζ είναι ο Λιμπεράτσε του Lucha Libre, μίας μορφής πυγμαχίας για ερασιτέχνες.

Monopoli Team

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου

Ο θρυλικός Σαούλ Αρμεντάριζ είναι ο Λιμπεράτσε του Lucha Libre, μίας μορφής πυγμαχίας για ερασιτέχνες. Ήταν όμως πολλά περισσότερο από αυτό και ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ ενσαρκώνει έναν άνθρωπο με μία πολύ σημαντική ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓυναίκες πίσω από τις κάμερες: Στιγμές-ορόσημα για το σινεμά12.09.2018

Ο Σαούλ Αρμεντάριζ ήταν ένας γκέι άντρας που έκανε performances σε ερασιτεχνικούς αγώνες πυγμαχίας, και στο Μεξικό και στις Η.Π.Α. Χρησιμοποιούσε το όνομα Cassandro για να γίνει ο εξωτικός χαρακτήρας των 90s που έγραψε ιστορία. Στο trailer βλέπουμε τη σκληρή προπόνηση που έκανε ως luchador (παλαιστής που συνήθως φορά μάσκα) με την προπονήτριά του, Σαμπρίνα.

Αν και ο συν-παλαιστής και εραστής του, Ζεράρντο δεν ενέκρινε, ο Cassandro ανακάλυψε ότι μπορούσε να νικήσει το ομοφοβικό κοινό ντυμένος drag, χλευάζοντας τα macho στερεότυπα. «Θριάμβευσε σε μία βιομηχανία που βασιζόταν στην ανδρική ματσίλα και τα κατάφερε με το να είναι ο εαυτός του. Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι το κεντρικό θέμα του Cassandro, όχι μόνο για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά για όλους μας», εξηγεί ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας, Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: H αλήθεια του «Οπενχάιμερ»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b