MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

40+Βγαίνω… του Θανάση Αλευρά σε καλοκαιρινή περιοδεία

Μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση, με τον Θανάση Αλευρά και τους συνεργάτες του, για πρώτη φορά σε καλοκαιρινή περιοδεία.

Ρούλα Ρέβη
Ρούλα Ρέβη
Monopoli Team

Ο συναρπαστικός Θανάσης Αλευράς τη Δευτέρα 28 Αυγούστου σταθμεύει στην Αθήνα, στο Κηποθέατρο Παπάγου, στην πρώτη του καλοκαιρινή περιοδεία με την προσωπική του μουσικοθεατρική παράσταση, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Ύστερα από τις sold out χειμερινές εμφανίσεις του στο VOX αλλά και τα τηλεοπτικά «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά, ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά, ένα παράξενο, αυτοβιογραφικό, εσώψυχο μουσικοσατιρικό πρόγραμμα.

Ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτι που ο Θανάσης Αλευράς σχεδίαζε να το κάνει όταν έκλεινε τα 40 του χρόνια, αλλά, λόγω του ιού, κάθε χρόνο αναβαλλόταν! Φέτος όμως έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Βέβαια, είναι πια 43, αλλά δεν του πήγαινε η καρδιά να αλλάξει τον τίτλο. Όπως λέει και ο ίδιος: «Αν το έγραφα 43+Βγαίνω, θα ακουγόταν σαν νούμερο παπουτσιού, άλλωστε το ομότιτλο τραγούδι της έναρξης το είχε ήδη γράψει ο φίλος μου Αντώνης Θυσιάδης και το είχε μελοποιήσει ο Νίκος Μερτζάνος. Έτσι είπα ο τίτλος να γίνει “40plusΒγαίνω”. Ένα αυτοβιογραφικό ταξίδι μέσα από προσωπικές ιστορίες που είναι συγχρόνως και ένα αφιέρωμα στην ξακουστή γενιά του ’80».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατής: “Τι Φάση πάλι ρε;” της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος12.09.2018

Σε αυτή τη μοναδική γιορτή είναι μαζί του η Ιdra Kayne και ο Jerome Kaluta, τα αδέλφια του, όπως τα λέει, οι οποίοι με τις υπέροχες φωνές τους θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε τέσσερις δεκαετίες.

Εκεί και μια ομάδα από ταλαντούχους συγγραφείς, που έχουν γράψει τα κείμενα της παράστασης. Η παλιά αγαπημένη του συνεργάτις Ελένη Γκασούκα, ο soul mate Φοίβος Δεληβοριάς και ο απροσδόκητος Γιώργος Παυριανός, που ξαφνικά εμφανίστηκε και έδωσε κείμενα και στίχους. Κείμενα έχει γράψει επίσης ο ίδιος ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος έχει συμπεριλάβει και κάποιες παλιές του επιτυχίες από τη μέχρι τώρα πορεία του στο θέατρο και στα μουσικά προγράμματα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. «Ο Φωκάς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που άκουσε την ιδέα μου για αυτό το πρόγραμμα», λέει ο Θανάσης Αλευράς: «Μαζί το φανταστήκαμε και το δουλεύαμε τόσο καιρό, και ήρθε επιτέλους η ώρα να σας το δείξουμε!»

Πρόγραμμα Περιοδείας:
  • Δευτέρα 28 Αυγούστου Ώρα 9.00μμ Κηποθέατρο Παπάγου
  • Τρίτη 29 Αυγούστου Ώρα 9.00μμ Κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισα
  • Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου Ώρα 9.00μμ Υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ Φροντζου, Ιωάννινα
  • Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου Ώρα 9.00μμ Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας -Βόλος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Ευριπίδη έως τον Αριστοφάνη: 10+1 παραστάσεις αρχαίου δράματος που περιοδεύουν12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός

Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Μουσική: Αντώνης Σκόκος
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Παίζουν: Θανάσης Αλευράς, Idra Kayne, Jerome Kaluta. Ζωντανή μουσική παίζουν επί σκηνής: οι Ζεμενίδης Ευριπίδης (κιθάρες), Κούρος Αλέξανδρος (πλήκτρα), Μιχαηλίδης Θάνος (τύμπανα), Μπουλντής Γιώργος (μπάσο), Παπαδόπουλος Χρήστος (σαξόφωνο, κλαρίνο).

Τιμές Εισιτηρίων: Α' Ζώνη: 20 ευρώ, Β' Ζώνη: 18 ευρώ,Γ' Ζώνη: 16 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Δευτέρα 28 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Παπάγου
Πληροφορίες: 210 65 20 412
Παραστάσεις: Δευτέρα στις 21.00
Link Εισιτηρίων: ticketservices.gr
Πληροφορίες Χώρου: Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Παπάγου
Φωτογραφίες: Ρούλα Ρέβη
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b