MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

American Horror Story: Το νέο trailer μάς δίνει μία πρώτη ματιά στον ρόλο της Kim Kardashian

Το πρώτο τρέιλερ για την 12η σεζόν του American Horror Story, με τίτλο “Delicate”, κυκλοφόρησε και μας δίνει μια πρώτη ματιά στον πολυσυζητημένο ρόλο της Kim Kardashian.

Monopoli Team

Το πρώτο τρέιλερ για την 12η σεζόν του American Horror Story κυκλοφόρησε – δίνοντας στους θαυμαστές μια πρώτη ματιά στον ρόλο της Kim Kardashian.

Η νεά σεζόν της σειράς, με τίτλο Delicate, βλέπει την πρωταγωνίστρια του Keeping Up with the Kardashians μαζί με την Cara Delevingne και την Emma Roberts.

Την Πέμπτη (20 Ιουλίου), το FX κυκλοφόρησε ένα πρώτο teaser trailer για τη σειρά, αν και πολλές από τις λεπτομέρειες παραμένουν μυστικές.

Η σεζόν φέρεται να είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Danielle Valentine, με τίτλο “Delicate Condition”. Στο IMDb, η Kardashian συνδέεται με τον ρόλο ενός χαρακτήρα που ονομάζεται Siobhan Walsh.

Στο τρέιλερ, η Kardashian φαίνεται να φοράει πλατινέ ξανθιά περούκα, με το δέρμα της βαμμένο λευκό. Στο τέλος του κλιπ, φαίνεται να κρατάει στην αγκαλιά της ένα μωρό.

Νωρίτερα φέτος, αποκαλύφθηκε ότι η Kardashian είχε κάνει μαθήματα για να προετοιμαστεί για το ντεμπούτο της στην υποκριτική.

Μιλώντας στο Variety στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2023, η σταρ του ριάλιτι είπε: “Ξεκινάμε τα γυρίσματα για τις σκηνές μου στο τέλος αυτού του μήνα. Αλλά η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει και είμαι τόσο ενθουσιασμένη”.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής για να προετοιμαστεί για τον ρόλο, η influencer απάντησε: “Φυσικά και κάνω. Είναι μια πρόκληση. Μου αρέσει να προκαλώ τον εαυτό μου”.

Κάθε σεζόν του American Horror Story επικεντρώνεται σε μια νέα ιστορία, αν και ορισμένα μέλη του καστ επανεμφανίζονται σε πολλές σεζόν. Το Delicate έχει χαρακτηριστεί μια αφήγηση τρόμου στη λογική του Μωρού της Ρόζμαρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η Μπάρμπι στον 21ο αιώνα12.09.2018

Η νέα σειρά της σειράς, με πρωταγωνίστρια την Kim Kardashian, θα κάνει πρεμιέρα αργότερα αυτή τη χρονιά στο Hulu.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b