MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Lewis Capaldi: Ακυρώθηκε και επίσημα η συναυλία του στην Ελλάδα – Η ανακοίνωση για την επιστροφή χρημάτων

Ακυρώθηκε και επίσημα η ευρωπαϊκή περιοδεία του Lewis Capaldi, λόγω προβλήματος υγείας. Τι αναφέρει η διοργανώτρια εταιρία για την επιστροφή των χρημάτων σε όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια.

Monopoli Team

Πριν από λίγες εβδομάδες και αμέσως μετά την εμφάνισή του στο φετινό Glastonbury, ο Lewis Capaldi είχε κάνει γνωστό ότι θα κάνει ένα “διάλειμμα” από τις συναυλίες, ακυρώνοντας το υπόλοιπο της ευρωπαϊκής περιοδείας του, λόγω προβλημάτων υγείας.

“Κάποτε απολάμβανα κάθε δευτερόλεπτο των live μου και ήλπιζα ότι τρεις εβδομάδες μακριά από αυτά θα με βοηθούσαν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα μαθαίνω να προσαρμόζομαι στον αντίκτυπο του Τουρέτ και το Σάββατο έγινε ξεκάθαρο ότι πρέπει να ξοδέψω περισσότερο χρόνο στο να βάλω τη ψυχική και σωματική υγεία μου σε σειρά, ώστε να μπορέσω να κάνω αυτό που αγαπώ για περισσότερο καιρό” είχε πει σε μήνυμα που είχε αναρτήσει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

“Λυπάμαι τόσο πολύ για όλους εκείνους που είχαν προγραμματίσει να έρθουν σε συναυλία μου πριν το τέλος της χρονιάς, αλλά χρειάζομαι να νιώθω καλά για να μπορώ να ερμηνεύσω στο επίπεδο που αξίζετε. Το να παίζω για εσάς κάθε βράδυ είναι ό,τι ονειρευόμουν πάντα οπότε αυτή είναι η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Θα επιστρέψω όσο νωρίτερα μπορώ” είχε ανακοινώσει ο Σκωτσέζος μουσικός για το υπόλοιπο της περιοδείας του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, με την ακύρωση της ευρωπαϊκής περιοδείας του ήρθε και η ακύρωση της εμφάνισής του στην Ελλάδα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας για την επιστροφή χρημάτων:

Ο Lewis Capaldi ακυρώνει το υπόλοιπο τμήμα της περιοδείας του για λόγους υγείας. Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 16 Σεπτεμβρίου 2023 συναυλία του Lewis Capaldi ακυρώνεται.

Η εξαργύρωση των αγορασθέντων εισιτηρίων ξεκινά άμεσα και θα διαρκέσει ως τις 18 Αυγούστου. Η διαδικασία της εξαργύρωσης θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων ως εξής:

1. Για τους πελάτες που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους μέσω Viva η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων.
2. Οι πελάτες που αγόρασαν τα εισιτήρια τους με μετρητά από φυσικό σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου Viva, θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο [email protected] με τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού, ώστε να γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να αποσταλούν είναι:
Κωδικός παραγγελίας
ΙΒΑΝ
Τράπεζα
Δικαιούχος

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b