MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οικογένεια δισεκατομμυριούχων πληρώνει 127.000 δολάρια το χρόνο για νταντά σκύλων

Νταντά για τους σκύλους της ψάχνει μια οικογένεια Αμερικανών δισεκατομμυριούχων και είναι διατεθειμένη να πληρώσει για τη θέση μισθό 127.000 δολαρίων ετησίως. Η αγγελία δημοσιεύθηκε στο Linkedin, με τις αιτήσεις για την ονειρεμένη δουλειά να ξεπερνούν τις 2.000.

Monopoli Team

Μια οικογένεια Αμερικανών δισεκατομμυριούχων είναι διατεθειμένη να πληρώσει 127.000 δολάρια ετήσιο μισθό για να προσλάβει κάποιον να προσέχει με απαράμιλλη φροντίδα τα σκυλιά της. Η δημοσίευση της αγγελίας στο Linkedin προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, αστραπιαία ανταπόκριση, με τις αιτήσεις για την ονειρεμένη δουλειά να ξεπερνούν τις 2.000. Μάλιστα, η αγγελία έγινε viral στο TikTok, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος προσλήψεων να την κατεβάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι παραστάσεις της Στέγης που ταξιδεύουν και οι πρώτες παραγωγές της νέας σεζόν12.09.2018

Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει στο κεντρικό Λονδίνο και να ταξιδέψει με μια πλούσια οικογένεια και κατοικίδιά της σε όλο τον κόσμο; Εκτός από το να ζει στην πλούσια γειτονιά του Νάιτσμπριτζ, στις αρμοδιότητες του επιλεγμένου υποψηφίου άπτονται η οργάνωση παιχνιδιών και άσκησης για τους σκύλους, οι προμήθειες τροφής κορυφαίας ποιότητας, ο προγραμματισμός των ραντεβού με τον κτηνίατρο και η διατήρηση λεπτομερών αρχείων για την υγεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η Μπάρμπι στον 21ο αιώνα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b