MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

60o Ράλλυ Αιγαίου: Η επετειακή διοργάνωση ανοίγει πανιά για Σύρο και Ίο

Την Παρασκευή το απόγευμα τα κορυφαία σκάφη με τους έμπειρους ιστιοπλόους θα πάρουν εκκίνηση από το Μικρολίμανο με πρώτο σταθμό την Ερμούπολη της Σύρου.

Monopoli Team

Εξήντα χρόνια στο Αιγαίο γιορτάζει φέτος το Ράλλυ Αιγαίου. Η δεύτερη τη τάξει παλαιότερη διοργάνωση ανοικτής θάλασσας στην Ελλάδα, που διοργανώνει ο ΠΟΙΑΘ με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού, ετοιμάζεται να ανοίξει πανιά για μια ακόμη χρονιά, με φετινούς σταθμούς τη Σύρο και την Ίο συνολικής απόστασης 300 ναυτικών μιλίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆνω Σύρος: Βόλτα στον μεσαιωνικό οικισμό με τη μαγευτική θέα12.09.2018

Την Παρασκευή το απόγευμα 18.00 τα κορυφαία σκάφη με τους έμπειρους ιστιοπλόους θα πάρουν εκκίνηση από το Μικρολίμανο με πρώτο σταθμό την Ερμούπολη της Σύρου. Θα επαναλάβουν δηλαδή τη διαδρομή Πειραιάς – Σύρος που είχαν κάνει το 1964 στο πρώτο Ράλλυ Αιγαίου. Στη γραφική Ερμούπολη, οι ιστιοπλόοι θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν στις μοναδικές ομορφιάς γειτονιές της Άνω Σύρου και να διασκεδάσουν με εκδηλώσεις έκπληξη στις παραλίες του νησιού σε μια διοργάνωση που ο ΠΟΙΑΘ και οι τοπικές αρχές επιθυμούν να τους μείνουν αξέχαστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAnimasyros 2023: Τα highlights του φετινού προγράμματος12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b