MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Στράπλες φόρεμα: Η τάση που έκανε το πιο δυναμικό comeback αυτή τη σεζόν

Μια τάση επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι και κυριάρχησε σε δρόμους, βιτρίνες και social media και ναι, δεν κάνεις λάθος, αυτή η τάση είναι το στράπλες φόρεμα.

Monopoli Team

Μια τάση που επέστρεψε και κυριάρχησε παντού

Μια τάση επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι και κυριάρχησε σε δρόμους, βιτρίνες και social media και ναι, δεν κάνεις λάθος, αυτή η τάση είναι το στράπλες φόρεμα. Είναι παντού και μας αρέσει που είναι παντού. Τι πιο θηλυκό από τους ακάλυπτους ώμους; Βλέπουμε στράπλες φορέματα καθημερινά, βραδινά, mini, maxi, midi, μονόχρωμα, χρωματιστά, από λινό, από μετάξι, γενικά βλέπουμε στράπλες φορέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠες «ναι» μόνο σε αυτά τα παπούτσια, αν θες να φορέσεις μίνι φόρεμα12.09.2018

Φυσικά και υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλ εκτός από υφάσματα και χρώματα. Η κάθε μια μπορεί να βρει αυτό που της ταιριάζει περισσότερο και φυσικά αυτό που αισθάνεται πιο άνετα, διότι το μόνο θέμα με το στράπλες φόρεμα είναι να σου στέκεται καλά στο μπούστο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο από το να βλέπεις μια γυναίκα να προσπαθεί να περάσει όμορφα, ενώ το στράπλες φόρεμά της δεν της κάνει το χατήρι. Για αυτό πριν αγοράσεις, δοκίμασε, περπάτησε, χοροπήδησε και κάνε ότι πιστεύεις ότι θα κάνεις όταν θα το φοράς. Για να γνωρίζεις πως θα συμπεριφερθεί και να μην έχεις άσχημες εκπλήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 15+1 cool ριγέ looks που θα θέλεις να φοράς συνέχεια αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b