MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για την Παρασκευή 14 Ιουλίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από προβολές ταινιών μέχρι συναυλίες, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Fatboy Slim
Fatboy Slim
Monopoli Team

Συναυλία με τον Fatboy Slim στο ΚΠΙΣΝ

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, το ΚΠΙΣΝ αποκαλύπτει τον υψηλό προσκεκλημένο του φετινού καλοκαιριού για τη σειρά συναυλιών Parklife, τον Fatboy Slim. Το 1996, o Norman Cook έγινε ο Fatboy Slim κι αποτέλεσε βασικό εκφραστή του big beat ρεύματος, ενώ μέχρι και σήμερα που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μορφές της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής των τελευταίων δεκαετιών και τώρα έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, με ελεύθερη είσοδο, για να ξεσηκώσει την Αθήνα.
14/7, 20:30
ΚΠΙΣΝ 

Προβολή της ταινίας “Ο Κίτρινος Πράκτορας του Χονγκ Κονγκ” στο 13ο Athens Open Air Film Festival

Το Athens Open Air Film Festival, ο καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας, επέστρεψε για ένα ακόμα καλοκαίρι με μοναδικές προβολές με ελεύθερη είσοδο σε όλη την Αθήνα. Την Παρασκευή 14 Ιουλίου στην Πλατεία Κοντζιά, θα προβληθεί η ταινία “Ο Κίτρινος Πράκτωρ του Χονγκ Κονγκτου Ρόμπερτ Κλάουζ. Υπόθεση: Μια από τις καλύτερες ταινίες του αυθεντικού Μπρους Λι, όπου ο πρωταθλητής του καράτε διεισδύει σ’ ένα καλά οχυρωμένο νησί, για να ξεσκεπάσει μια επικίνδυνη συμμορία.
14/7, 21:30
Πλατεία Κοντζιά 

Συναυλία με τον Νίκο Κριεζή στην Κηφισιά

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς, ο Νίκος Κριεζής θα παρουσιάσει μια βραδιά με αξέχαστες μουσικές συγκινήσεις, με τίτλο “Love me tender”. Θα ερμηνεύσει μεγάλες ελληνικές επιτυχίες όπως «Σαν με κοιτάς», «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Χίλια περιστέρια» αλλά και αγαπημένα ξένα τραγούδια όπως “Love me tender”, “Cheek to cheek”, “Over the rainbow”.
14/6, 20:30
Εντευκτήριο Εκάλης – Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη 

Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, τα Κίτρινα Ποδήλατα προσκαλούν το κοινό σε μια συναυλιακή βραδιά, μαζί με τη Μάγδα Βαρούχα στο Εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας. Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, επιστρατεύουν σκηνική ενέργεια και ανοιχτά συναισθήματα σε μια διαδραστική παράσταση που αφήνει την αυτόφωτη δύναμη των τραγουδιών να ελευθερώσει αλήθειες σε εποχές που τις έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ.
14/7, 21:00
Εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2023: 140 δωρεάν εκδηλώσεις σε 70 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία12.09.2018

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή της ταινίας «Η μεγάλη ρήξη»

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival, πιστοποιημένο πλέον από το EFFE, την προπαρασκευαστική δράση που ξεκίνησε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη ένα υπέροχο σινεφίλ καλοκαίρι στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Την Παρασκευή 14 Ιουλίου συγκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθεί η ταινία «Η μεγάλη ρήξη» της Κατρίν Κορσινή. Υπόθεση: Ένα ζευγάρι γυναικών στα πρόθυρα του χωρισμού φτάνει στα Επείγοντα ενός παρισινού νοσοκομείου τη νύχτα μιας μεγάλης διαδήλωσης. Το εξουθενωμένο προσωπικό και οι εξοργισμένοι διαδηλωτές που θα εισβάλουν σ’ αυτό θα μεγαλώσουν τη μεταξύ τους ένταση.
14/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείου Αγίου Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSFF23: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης επιστρέφει – Το πρόγραμμα προβολών και εκδηλώσεων12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b