MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

My Big Fat Greek Wedding 3: Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα – Πότε κυκλοφορεί η ταινία

Η ρομαντική κωμωδία της Νία Βαρντάλος επιστρέφει και μόλις έγιναν γνωστά η επίσημη αφίσα και η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας του My Big Fat Greek Wedding 3 στους κινηματογράφους.

Monopoli Team

Η ρομαντική κωμωδία της Νία Βαρντάλος επιστρέφει για τρίτη φορά, με το My Big Fat Greek Wedding 3 να κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες αργότερα φέτος, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Σχεδόν έξι χρόνια μετά από την τελευταία φορά που η οικογένεια Πορτοκάλος βρέθηκε τις οθόνες μας στο My Big Fat Greek Wedding 2, η οικογένεια επιστρέφει για να ξεκινήσει ένα ταξίδι στην Ελλάδα για μια οικογενειακή επανένωση, μετά από την τελευταία επιθυμία του αείμνηστου Γκας Πορτοκάλος.

Μετά τον θάνατο του Michael Constantine το 2021, ο οποίος εμφανίστηκε στις δύο πρώτες ταινίες ως ο πατριάρχης της οικογένειας, Gus, η επερχόμενη ταινία γράφτηκε από τη Βαρντάλος με τις ευλογίες του. Η ίδια είχε μοιραστεί στο Instagram: “Μου είχε πει ότι δεν θα μπορούσε να είναι μαζί μας για την τρίτη ταινία και η επιθυμία του ήταν να συνεχίσουμε. Έγραψα το σενάριο για να αντικατοπτρίζει την απόφαση του Μιχάλη και θα κρατήσω πάντα ως θησαυρό τα τελευταία του μηνύματα προς εμένα, ελπίζοντας ότι θα γυρίζαμε σύντομα”.

Προς τιμήν του, λοιπόν, η τρίτη ταινία θα ξεκινήσει με τον θάνατο του Gus, καθώς η οικογένεια εκπληρώνει την τελευταία του επιθυμία, επιχειρώντας να πάει σε ένα μικρό ελληνικό χωριό για μια οικογενειακή επανένωση.

Μια επίσημη σύνοψη της ταινίας μέσω της Focus Features αποκαλύπτει: “Από την Νία Βαρντάλος, το παγκόσμιο φαινόμενο My Big Fat Greek Wedding επιστρέφει στους κινηματογράφους με μία ολοκαίνουρια περιπέτεια. Συναντήστε την οικογένεια Πορτοκάλος καθώς ταξιδεύουν για ένα οικογενειακό reunion στην Ελλάδα για ένα ζεστό και ξεκαρδιστικό ταξίδι γεμάτο αγάπη, ανατροπές και στροφές. Ώπα!”

Η Focus Features αποκάλυψε και την αφίσα της ταινίας «My Big Fat Greek Wedding 3», με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Κέρκυρας – εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα γυρίσματα το περασμένο καλοκαίρι.

Με την αφίσα της επερχόμενης ταινίας να έχει πλέον κυκλοφορήσει, λοιπόν, βλέπουμε την Βαρντάλος να επιστρέφει μαζί με τους John Corbett, Έλενα Καμπούρη, Lainie Kazan, Andrea Martin, Gerry Mendicino και Μαρία Βακρατσή.


Μάλιστα, η Ρίτα Γουίλσον, που συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας μαζί με τον σύζυγό της Τομ Χανκς, μοιράστηκε στο Instagram την επίσημη αφίσα της ταινίας, γράφοντας: «Όπα! Η αγαπημένη σας ελληνική οικογένεια κατευθύνεται προς τα πάτρια εδάφη. Η Νία Βαρντάλος που έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία, καθώς και ολόκληρο το καστ επιστρέφει για το «My Big Fat Greek Wedding 3» στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣινεμά κάτω από τα αστέρια: Τα κορυφαία φεστιβάλ κινηματογράφου ανά την Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας παρακάτω:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b