MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Πέμπτη 13 Ιουλίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου.

Monopoli Team

1. Ο Πέτρος Κλαμπάνης στο Gazarte Roof Stage

Ο διεθνούς φήμης μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης μάς υποδέχεται απόψε στο Roof Stage του Gazarte με τον έκτο προσωπικό δίσκο του “Tora Collective”, μια απροσδόκητη συνάντηση της παράδοσης με την jazz που έχει αγαπηθεί εντός και εκτός συνόρων, για ένα ξεχωριστό live, στο οποίο θα τον συνοδεύουν η ερμηνεύτρια Αρετή Κετιμέ και οι μουσικοί Γιώργος Κοτσίνης, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Θωμάς Μελετέας και Ραφαήλ Μελετέας. Κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό, οι έξι δεξιοτέχνες μουσικοί θα μάς οδηγήσουν σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι με τον δικό τους, μοναδικό ήχο, παρουσιάζοντας το project “Tora Collective”, ένα καινοτόμο εγχείρημα και μια από τις πιο ευρηματικές προτάσεις του συνθέτη, όπου ένα ιδιαίτερο σύνολο μουσικών και ηχοχρωμάτων γεφυρώνει τον κόσμο της σύγχρονης jazz με την ελληνική παράδοση, φέρνοντάς την στο τώρα.
Πέμπτη 13/7 στις 21:30
15-20€
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Γκάζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέτρος Κλαμπάνης: Η ελληνική παραδοσιακή μουσική και η jazz είναι αδελφές ψυχές12.09.2018

2. Η Νεφέλη Φασούλη στο Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛΥΦΑ Gazarte: Η Νεφέλη Φασούλη κλείνει το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία - γιορτή

Έξι μήνες μετά τη μεγάλη έξοδο στη Νέα Υόρκη, η Νεφέλη Φασούλη, γεμάτη από εμπειρίες εγκαινιάζει τα καλοκαιρινά της live στην Αθήνα με κεφάτη διάθεση που θυμίζει τον παλιό καλό καιρό. Με ολόφρεσκια μπάντα, με τραγούδια του προσωπικού της δίσκου “Ο κόσμος σου” σε μουσική και στίχους του Φοίβου Δεληβοριά, αλλά και με άλλα, γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά, η ομάδα αναμένεται φέτος το καλοκαίρι να κάψει το πατάρι.
Πέμπτη 13/7 στις 21:00
12-14€
λύφα (Πρώην Βιομηχανικό Πάρκο), Κορυτσάς 39, Βοτανικός

3. Η Μήδεια του Ευριπίδη, με τη Μαρία Κίτσου στο Βεάκειο Θέατρο

Η «Μήδεια» του Ευριπίδη, ένα διαχρονικό σύμβολο της αιώνιας μάχης ανάμεσα στα δύο φύλα, συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία, σε όλη την Ελλάδα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Λέας Μαλένη και τη Μαρία Κίτσου στον ομώνυμο ρόλο. Η Μήδεια αναδείχτηκε από τον Ευριπίδη σε διαχρονικό σύμβολο της αιώνιας μάχης ανάμεσα στα δύο φύλα. Μια τραγωδία πάθους, ένα εναλλασσόμενο παιχνίδι ισορροπίας μεταξύ ζωής και θανάτου, με άξονα και επίκεντρο τον έρωτα. Μια τραγική ιστορία που έμεινε διαχρονική στους αιώνες. Ο Ευριπίδης, μάρτυρας της προσφυγιάς, της απώλειας και του πολέμου και διαχρονικός προφήτης της αλήθειας, γράφει για τις καταστρεπτικές συνέπειες του ανεξέλεγκτου πάθους στον άνθρωπο, της περιθωριοποίησης και του αποκλεισμού.
Πέμπτη 13/7 στις 21:30
18€ – 22€
Βεάκειο Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για την Πέμπτη 13 Ιουλίου12.09.2018

4. Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού, του Ντάριο Φο στο Δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης

«Ο Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», η επιτυχημένη παράσταση του Γιάννη Κακλέα, έχει ξεκινήσει ήδη μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με πρώτες στάσεις σε επιλεγμένα σημεία της Αττικής και τη Θεσσαλονίκη. Οι Πάνος Βλάχος, Φοίβος Ριμένας, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Παναγιώτης Κατσώλης και Στέλιος Πέτσος -πάντα υπό τη σκηνοθετική οδηγία του Γιάννη Κακλέα– μάς μυούν στο καυστικό και καταγγελτικό σύμπαν του Ντάριο Φο. Ο Ντάριο Φο, αυτός ο δαιμόνιος δραματουργός, βασιζόμενος σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ιταλίας σε καιρούς έντασης, έγραψε μια αριστουργηματικά φαρσική και καταγγελτική σάτιρα για τη βία, την ηλιθιότητα, την αυθαιρεσία της εξουσίας, κατασκευασμένα ψεύδη και τη σκόπιμα «τυφλή» Δικαιοσύνη, υπηρέτη ενός συστήματος διαφθοράς.
13, 15/7 στις 21:00
20€ 
Δημοτικό Θέατρο Άλσους (Δ. Κιντής), Γαρδίκη και Σμόλικα, Ηλιούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWonka: Δείτε τον Hugh Grant ως Oompa Loompa στο νέο trailer της ταινίας12.09.2018

5. Εκείνος και Εκείνος, του Κώστα Μουρσελά στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης

Η παράσταση «Εκείνος και Εκείνος», του Κώστα Μουρσελά, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, πραγματοποιεί καλοκαιρινή περιοδεία και κάνει στάση απόψε στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης. Στο φημισμένο αυτό σατιρικό έργο πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Αλέξανδρος Ρήγας. Μαζί ταξιδεύουν για να διαλαλήσουν ότι οι άνθρωποι οφείλουν να αγωνίζονται για την ουσιαστική ελευθερία τους. Και να αποτινάξουν φόβους, αστικές προσδοκίες και μεταχειρισμένα όνειρα με 8 άτοκες δόσεις στην πιστωτική τους κάρτα. Το έργο είναι ένας ύμνος στην ποιητική αλητεία, στην παράλογη λογική σκέψη, στο ελεύθερο χιούμορ. Συγγενεύει με το θέατρο του παραλόγου και με την επιθεώρηση, μα πάνω απ’ όλα, με την σκεπτόμενη κωμωδία.
Πέμπτη 13/7 στις 21:15
15€
Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, Λεωφ. Μαραθώνος 196, Μαραθώνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJazz στον Κήπο: Δημήτρης Καλαντζής Quartet στον Κήπο του Μεγάρου12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b