MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σε πραγματικά ισόβια «καταδικάστηκε» μόνον ο Άλκης και όχι οι δολοφόνοι του…

Ο Άρης Ασβεστάς γράφει για την απόφαση της δικαιοσύνης να επιβάλλει βαριές ποινές στους δολοφόνους του Άλκη αλλά θυμίζει πως εκείνος που δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά ανάμεσά μας, είναι μόνον ο Άλκης…

Σε πραγματικά ισόβια «καταδικάστηκε» μόνον ο Άλκης και όχι οι δολοφόνοι του… - Monopoli.gr
Monopoli Team

Σβούρηξαν για τα καλά οι ποινές στα αυτιά των δολοφόνων του Άλκη Καμπανού και παρ’ ολίγον δολοφόνων και της υπόλοιπης παρέας του Άλκη.

Η τσάμπα μαγκιά (χαρακτηριστικό των δειλών και άνανδρων), να την πέφτουν 12 πάνοπλοι σε 3 άοπλους και ανυποψίαστους που έπιναν μια μπύρα σε κάτι σκαλιά, κόπηκε απότομα. Ας πρόσεχαν. Ας ήταν έστω λίγο άνθρωποι. Και όχι αιμοβόρα ζώα στη ζούγκλα του οπαδικού μίσους και της κακίας για κάθε άνθρωπο που δεν είναι όμοιος με εκείνους.

Οι ποινές είναι βαριές, οι πιο βαριές που θα μπορούσαν να επιβληθούν στους φυσικούς αυτουργούς, αλλά και στους απλούς συνεργούς.
Αμετανόητοι, άνιωθοι, συνειδητά εκτελεστές, με fake συγγνώμες, fake δάκρυα και fake καλές συμπεριφορές, μήπως και τσιμπήσουν καμιά «έκπτωση» στην ποινή. Η εισαγγελέας της έδρας τα είπε εξαιρετικά και τα ελαφρυντικά που οι δικηγόροι αιτήθηκαν τα πέταξε στα σκουπίδια.

Ήταν μια δίκαιη απόφαση που πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις, σκοπό έχει και τον παραδειγματισμό. Θα έπρεπε τα εγκληματικά στοιχεία της κερκίδας να κατανοήσουν πως με παρόμοιες συμπεριφορές και εύκολα θα σε βρουν και τα… ριγέ θα φορέσεις, καταστρέφοντας ο ίδιος τη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ τέχνη και η φροντίδα χέρι-χέρι στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b