MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Release Athens 2023: Οι Στέρεο Νόβα θα μας ταξιδέψουν όπου αυτοί πιστεύουν

«Σάββατο απόγευμα σε μια πλατεία» το Release Athens 2023, φρόντισε για ένα μοναδικό, ανατρεπτικό πάρτι με Στέρεο Νόβα, Leftfield, Boy Harsher και Marva Von Theo.

Monopoli Team

Από τις ελληνικές μπάντες που έχουν διαμορφώσει την εγχώρια μουσική και έχουν στιγματίσει τους χιλιάδες φανατικούς φίλους τους, οι Στέρεο Νόβα ήταν και παραμένουν κορυφαίο εμβληματικό συγκρότημα.

Η επιδραστικότητά τους στο είδος αλλά και οι στίχοι που πληγώνουν, ταξιδεύουν, μας κάνουν να ερωτευόμαστε τη ζωή με τις δυσκολίες της, θα ηχήσουν στην Πλατεία Νερού που θα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα με τους βρετανούς Leftfield, τους ασταμάτητους Boy Harsher και τους dreamers Marva Von Theo.

Η βραδιά αναμένεται εκτός από… ηλεκτρονική και άκρως ξεσηκωτική. Τα εμβληματικά ονόματα άλλωστε του line up θα φροντίσουν για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μήδεια του Φρανκ Κάστορφ: Παγκόσμια πρεμιέρα στην Επίδαυρο12.09.2018

Ο σύγχρονος ρεαλισμός των Στέρεο Νόβα, θα είναι το ιδανικό κλείσιμο για το πάρτι που θα προηγηθεί με τις παλιές επιτυχίες αλλά και το ολοκαίνουργιο «Ίριδα», να αιωρούνται από τη σκηνή του Κωνσταντίνου Β. και του Μιχάλη Δ.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Ιππόλυτος» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b