MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα καλύτερα street style από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού

Όλοι ξέρουν πως έξω από τα σόου, υπάρχει ένα ακόμα. Το street style σόου

Monopoli Team

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού τελείωσε και μαζί της τελείωσε και το ατελείωτο κυνηγητό των φωτογράφων για την καλύτερη street style φωτογραφία, όπως επίσης και η αγωνία των καλεσμένων να τους φωτογραφίσουν. Η Εβδομάδα έκλεισε με το σόου της Fendi, αλλά ο οίκος που έκανε το περισσότερο buzz ήταν ο Valentino, που μέχρι και η Άννα Γουίντουρ σηκώθηκε όρθια να χειροκροτήσει στο τέλος τη μαγική συλλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο καλοκαίρι θέλει “tooth gems”: Τι πρέπει να ξέρεις, πριν βάλεις κοσμήματα στα δόντια σου12.09.2018

Όλα αυτά τα σόου μπορεί να μην πραγματοποιήθηκαν στην καρδιά του Παρισιού, αλλά σίγουρα εκεί χτυπούσε η καρδιά της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής. Εκεί στο ταραγμένο Παρίσι που αυτήν την περίοδο βίωνε ένα δίπολο από βία και αναταραχές και επίσης ομορφιά και υψηλή αισθητική. Οι φωτογράφοι λοιπόν αποτύπωσαν στους δρόμους, τους καλεσμένους να πηγαίνουν και να φεύγουν από τα σόου, δίνοντας μας μια γεύση του τι γινόταν έξω από αυτά.

Από αυτές τις φωτογραφίες, εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας, τις πιο καλοντυμένες, τις πιο κομψές και updated street style εμφανίσεις και σου τις παρουσιάζουμε στη gallery παρακάτω. Δες και εμπνεύσου για τα δικά σου μοναδικά looks!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSummer ready: Τα μόνα 5 outfits που θα χρειαστείς στις καλοκαιρινές διακοπές σου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b