MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Russell Crowe: Γιατί δεν θέλει να του κάνουν ερωτήσεις για το σίκουελ του «Μονομάχου»;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αν και εύχεται στο καστ και τους συντελεστές του «Gladiator 2» τα καλύτερα, ωστόσο, έχει κουραστεί να του γίνονται ερωτήσεις σχετικά με το επικείμενο σίκουελ του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ράσελ Κρόου: Γιατί δεν θέλει να του κάνουν ερωτήσεις για το σίκουελ του «Μονομάχου»;
Monopoli Team

Ο Ράσελ Κρόου θέλει να ξεκαθαρίσει κάτι: Δεν θα συμμετέχει στο «Gladiator 2». Στο επικείμενο σίκουελ του Ρίντλεϊ Σκοτ, του οποίου η πλοκή τοποθετείτε δύο δεκαετίες μετά τα γεγονότα της βραβευμένης με Όσκαρ πρώτης ταινίας, πρωταγωνιστεί ο Πολ Μέσκαλ ως ανερχόμενο μέλος της κυρίαρχης τάξης της Ρώμης. Ο Κρόου δεν θα υποδυθεί ξανά τον αξέχαστο ρόλο του Maximus, που πέθανε στην τελευταία σκηνή του πρωτότυπου. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, δέχεται συνέχεια ερωτήσεις σχετικά με τη νέα ταινία.

Κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου στο Φεστιβάλ του Karlovy Vary, ο Ράσελ Κρόου παραπονέθηκε για τον χρόνο που αναγκάζεται να ξοδέψει απατώντας σε ερωτήσεις για μια ταινία στην οποία δεν συμμετέχει.

«Θα πρέπει να πληρώνομαι για τον αριθμό των ερωτήσεων που μου γίνονται σχετικά με μια ταινία στην οποία δεν είμαι καν μέσα», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. «Δεν έχει να κάνει με εμένα. Σε εκείνο το “σύμπαν” είμαι νεκρός. Στα “θυμαράκια”. Αλλά ομολογώ αισθάνομαι μια μικρή δόση ζήλειας, γιατί μου θυμίζει την περίοδο που ήμουν νεότερος και τι σήμαινε αυτό για εμένα, για τη ζωή μου». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGladiator 2: Τραυματίστηκαν έξι μέλη κινηματογραφικού συνεργείου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων12.09.2018

Ενώ πρόσθεσε, «Δεν γνωρίζω τίποτα για το καστ, για την πλοκή. Είμαι νεκρός. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζω είναι πως αν ο Ρίντλεϊ αποφάσισε να συνεχίσει την ιστορία, 20 χρόνια μετά, θα πρέπει να έχει σημαντικό λόγο. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως η ταινία θα είναι κάτι λιγότερο από θεαματική».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ράσελ Κρόου έβαλε μια κάποια απόσταση ανάμεσα στον ίδιο και το «Gladiator 2». Σε άλλη πρόσφατη συνέντευξη του, ευχήθηκε στο καστ και τη δημιουργική ομάδα του επικείμενου σίκουελ “καλή τύχη” αλλά εξήγησε πως η νέα ταινία δεν θα περιλαμβάνει τον ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες12.09.2018

«Πρόκειται για συνέχιση της ιστορίας, πολύ μετά, ωστόσο, από τον θάνατο του Maximus, οπότε δεν εμπλέκομαι καθόλου. Ακούω πως ο νεαρός συνάδελφος μου, ο Paul, είναι καλό παιδί και του εύχομαι τα καλύτερα. Νομίζω πως διηγούνται την ιστορία από τη στιγμή που ο νεαρός Lucius αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αυτοκράτορα. Θεωρώ πως πρόκειται για μια πολύ έξυπνη ιδέα μέσα στο σύμπαν της ταινίας που δημιουργήσαμε». 

Πηγή: Indiewire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b