MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τεχνητή νοημοσύνη: Γυναίκα δημιούργησε με ΑΙ ψεύτικη φωτογραφία στο νοσοκομείο για να αποφύγει υποχρεώσεις

Το μέλλον αλλάζει και στις δικαιολογίες, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

Monopoli Team

Όλοι έχουμε έρθει σε αυτή τη θέση. Στη θέση που απλώς θέλεις να βρεις μια ιδανική και καλή δικαιολογία για να αποφύγεις οποιαδήποτε υποχρέωση. Για τις στιγμές αυτές, και πάλι η τεχνητή νοημοσύνη έρχεται να σου δώσει λύσεις. Xάρη σε ένα πρόγραμμα ΑΙ, μπορείς να φτιάξεις μια εικόνα και πολύ εύκολα μπορείς να τη διαμορφώσεις, έτσι ώστε να αποφύγεις οτιδήποτε θες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Paul McCartney ξεκαθαρίζει ότι το “νέο” τραγούδι των Beatles δεν είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης: “Είναι αληθινό”12.09.2018

Και πώς ακριβώς θα το κάνεις αυτό;

Η δημιουργός περιεχομένου στο TikTok, Madeline Salazar, σου δείχνει μέσα από ένα video πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την AI του Photoshop για να γλιτώσεις από κάθε είδους κατάσταση που δε θέλεις να εμπλακείς.

Όταν λοιπόν μία φίλη της ζήτησε τη βοήθειά της για να μετακομίσει, η Salazar έβγαλε μία απλή selfie από τον καναπέ της. Ανοίγοντας έπειτα το Photoshop, επέλεξε το εργαλείο lasso για να ξεχωρίσει τον εαυτό της από το background και έπειτα επέλεξε το εργαλείο generative AI fill για να μετατρέψει το σπίτι της και τον καναπέ σε κρεβάτι και περιβάλλον νοσοκομείου. Δεν παρέλειψε μάλιστα να ντύσει τεχνητά τον εαυτό της με ρόμπα νοσοκομείου και να κάνει τα μαλλιά της να μοιάζουν απεριποίητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δημιουργοί Τεχνητής Νοημοσύνης «τρώνε πόρτα» από τα βραβεία Grammy12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b