MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Diana Gabaldon: Ετοιμάζει prequel της σειράς “Outlander”

Βασισμένη στη σειρά βιβλίων της, η τηλεοπτική σειρά “Outlander” ακολουθεί την επική ιστορία αγάπης της Κλερ και του Τζέιμι Φρέιζερ που συναντιούνται το 1743 στη Σκωτία.

Monopoli Team

Ησυγγραφέας, Νταϊάν Γκάμπαλντον, ετοιμάζει το δέκατο -και πιθανότατα τελευταίο- βιβλίο της σειράς μυθιστορημάτων “Outlander”. Ωστόσο, η Αμερικανίδα συγγραφέας έχει ακόμα πολλές άλλες ιστορίες να αφηγηθεί, όπως ένα μυθιστόρημα για τους γονείς του κεντρικού χαρακτήρα της σειράς, Τζέιμι Φρέιζερ.

Πριν από μερικά χρόνια θαυμαστής των έργων της Γκάμπαλντον έθεσε το ερώτημα: «Έχετε σκεφτεί ποτέ να γράψετε ένα prequel της σειράς Outlander για τους γονείς του Τζέιμι; Η μητέρα του Έλεν φαίνεται πολύ καλή». Η συγγραφέας απλά απάντησε: «Ναι. Είναι σε εξέλιξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGrease: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το prequel της θρυλικής ταινίας12.09.2018

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την παραγωγό της τηλεοπτικής σειράς “Outlander”, Μάριλ Ντέιβις, η Νταϊάν Γκάμπαλντον είπε περισσότερα για το prequel: «Όταν αναδύονται ιδέες τις γράφω. Έχω μικρά αποσπάσματα για όλα τα είδη βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του prequel για τους γονείς του Τζέιμι».

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b