MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Grease: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το prequel της θρυλικής ταινίας

Άλλο ένα prequel έρχεται, για να μάς υπενθυμίσει ότι δεν υπάρχει καιρός για νέες ιδές, αλλά που βασίζεται σε μία πραγματικά θρυλική ταινία. Το “Grease” γίνεται “The Rise of the Pink Ladies” και έρχεται στις 6 Απριλίου.

Monopoli Team

Το prequel διηγείται την ιστορία της παρέας των κοριτσιών της ταινίας το 1954, δηλαδή 4 χρόνια πριν από την υποτιθέμενη χρονολογία της ταινίας, και πώς έγιναν οι αρχηγοί του Λυκείου Rydell. Οι κυρίες Marisa Davila, Cheyenne Isavel Wells, Ari Notartomaso και Tricia Fukuhara είναι οι πρωταγωνίστριες ενώ οι Shanel Bailey, Madison Thompson, Jonathan Nieves, Jason Schmidt και Maxwell Whittington-Cooper είναι τα ερωτικά τους ενδιαφέροντα και οι επαναστάτες του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑQuantumania: Η νέα ταινία Ant-man απέκτησε trailer και προμηνύει την “αρχή μιας νέας δυναστείας”12.09.2018

Η ταινία που γυρίστηκε το 1978, βασίστηκε σε ένα musical του 1971 και περιέγραφε τη ρομαντική ιστορία του Danny Zuko και της Sandy Olsson. Η αρχηγός των Pink Ladies ήταν η τρομερή Stockard Channing, ως Rizzo, και η ταινία κέρδισε 366,2 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Nicolas Cage είναι ο πιο σουρεάλ Dracula, στο πρώτο trailer της ταινίας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b