MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Witcher: Η «αποχαιρετιστήρια» σεζόν του Henry Cavill απέκτησε επίσημο trailer

Στο επίσημο trailer της τρίτης σεζόν του «The Witcher» ο Χένρι Καβίλ «σκοτώνει» τέρατα και άλλους θανάσιμους εχθρούς καθώς λέει το τελευταίο «αντίο» στους θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς.

The Witcher: Η «αποχαιρετιστήρια» σεζόν του Χένρι Καβίλ απέκτησε επίσημο trailer
Monopoli Team

Το Netflix έδωσε στην κυκλοφορία το επίσημο τρέιλερ της τρίτης σεζόν του «The Witcher» με τον Χένρι Καβίλ να υποδύεται για τελευταία φορά τον κυνηγό τεράτων Geralt της Rivia. Το πρώτο μέρος πέντε επεισοδίων της νέας σεζόν θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο στις 29 Ιουνίου, ενώ το δεύτερο έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουλίου.

Μαζί με τον Καβίλ θα  επιστρέψουν φυσικά η Φρέγια Άλλαν στον ρόλο της Ciri καθώς και η Άνια Σαλότρα ως Yennefer του Vengerberg. Το καστ της σειράς συμπληρώνουν τα γνώριμα πρόσωπα των Τζόι Μπέιτι, Μίμι Ντιβένι, Ίμον Φαρέν, Μιάνα Μπέρινγκ, Γουίλσον Ράτζου-Πουτζάλτε και Τομ Κάντον.

«Καθώς μονάρχες, μάγοι και τέρατα προσπαθούν να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt κρύβει τη Ciri της Cintra, αποφασισμένος να προστατέψει τη νέα οικογένεια του ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της τρίτης σεζόν. «Έχοντας αναλάβει τη μαγική εκπαίδευση της Ciri, η Yennefer τους οδηγεί στο προστατευμένο οχυρό της Aretuza, όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις άγνωστες δυνάμεις του κοριτσιού. Ωστόσο, αυτό που ανακαλύπτουν τελικά εκεί είναι πολιτική διαφθορά, μαύρη μαγεία και προδοσία. Πρέπει να παλέψουν, να ρισκάρουν τα πάντα, αλλιώς κινδυνεύουν να χάσουν ο ένας τον άλλον». 

Το αντίο του Χένρι Καβίλ
Μετά την τρίτη σεζόν, τον Χένρι Καβίλ, στον ρόλο του Geralt της Rivia, θα διαδεχθεί ο Λίαμ Χέμσγουορθ. Ο Καβίλ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη σειρά τον Οκτώβριο του 2022: «Το ταξίδι μου ως Geralt της Rivia ήταν γεμάτο τέρατα και περιπέτειες, όμως, θα καταθέσω τα όπλα μου για την τέταρτη σεζόν». 

Τη σειρά «The Witcher» υπογράφει η δημιουργός Lauren Schmidt Hissrich. Πρόκειται για διασκευή της σειράς μυθιστορημάτων του Andrzej Sapkowski. Το franchise πρόσφατα απέκτησε σειρά-prequei «The Witcher: Blood Origin» με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Μισέλ Γιο.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b