MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Louis Vuitton απογειώνει την πολυτέλεια στο πρώτο της lounge στο αεροδρόμιο του Κατάρ

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κατάρ διάλεξε η Louis Vuitton για να ανοίξει το πρώτο της lounge στον κόσμο. Το νέο lounge βρίσκεται πάνω από το κατάστημα της φίρμας και περιλαμβάνει εστιατόριο που επιμελείται ο σεφ τριών αστέρων Michelin, Yannick Alleno.

Monopoli Team

Το πρώτο lounge και εστιατόριο Louis Vuitton στον κόσμο άνοιξε αυτή την εβδομάδα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad (HIA) στην Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ. Το HIA, ονομάστηκε το «καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο» από τη Skytrax το 2021, και στεγάζει μια σειρά από πολυτελή καταστήματα από φίρμες όπως η Bvlgari, η Fendi και η OMEGA.

Το νέο lounge βρίσκεται πάνω από το κατάστημά της Louis Vuitton και προσφέρει στους επιβάτες της Α’ θέσης και της business-class της Qatar Airways, φαγητό, ποτό, ψυχαγωγία και ψώνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ καρδιά του βιβλίου χτυπάει και φέτος στα Χανιά12.09.2018

Όπως αναφέρει το Business of Fashion, οι επισκέπτες θα βρουν στο νέο χώρο επώνυμα έπιπλα, όπως τα χαμηλά τραπέζια της India Mahdavi και τις πολυθρόνες Costela του Martin Eisler.

Το διπλανό εστιατόριο σερβίρει μενού που επιμελείται ο σεφ τριών αστέρων Michelin, Yannick Alleno. Κάθε πιάτο που σερβίρεται είναι φτιαγμένο για να αναδεικνύει την τοπική κουζίνα του Κατάρ που χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση μπαχαρικών και υλικών όπως το σαφράν, οι ξηροί καρποί, τα λάιμ και η κανέλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑκολουθώντας τα βήματα του «Τυφλού ξεναγού» προς τον Κάτω Κόσμο12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b