MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Bugatti χτίζει έναν πολυτελή ουρανοξύστη 42 ορόφων στο Ντουμπάι

Ο πρώτος ουρανοξύστης της Bugatti χτίζεται στο Ντουμπάι και θα διαθέτει 42 ορόφους, Τα 182 υπερπολυτελή διαμερίσματά του αντλούν έμπνευση από τη Γαλλική Ριβιέρα. θα έχουν δύο, τρία ή τέσσερα υπνοδωμάτια, ενώ καθένα θα περιλαμβάνει τη δική του πισίνα.

Monopoli Team

Μπορεί η κατασκευή ονειρικών και ταχύτατων αυτοκινήτων να βρίσκεται στο επίκεντρο της Bugatti, ωστόσο φαίνεται πως το brand θέλει τώρα να επεκταθεί και στο real estate. Μάλιστα, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ετοιμάζει τον πρώτο ουρανοξύστη της στην καρδιά του Ντουμπάι, ο οποίος θα περιλαμβάνει 182 πολυτελή διαμερίσματα σε 42 ορόφους.

Στο Bugatti Residences οι υπερπολυτελείς κατοικίες θα έχουν δύο, τρία ή τέσσερα υπνοδωμάτια, ενώ κάθε μία θα περιλαμβάνει τη δική της πισίνα, τηλεμεταφέροντάς σας στην ήρεμη Γαλλική Ριβιέρα. Το κυματιστό οικοδόμημα είναι επηρεασμένο από τις παραλίες της μεσογειακής ακτογραμμής, αλλά και τους αμμόλοφους του Ντουμπάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγωτό κανείς; Στάση για λίγη δροσιά σε 3 +1 διευθύνσεις της Αθήνας12.09.2018

Έτσι, τα διαμερίσματα θα ονομαστούν με βάση εμβληματικές τοποθεσίες όπως οι Κάννες, το Σεν Τροπέ και το Μονακό. Από τις 182 κατοικίες, οι 171 ονομάζονται Riviera Mansions, με 11 θεαματικά Sky Mansion Penthouses να καταλαμβάνουν από έναν ολόκληρο όροφο.

«Ήμασταν τόσο πρόθυμοι να κάνουμε αυτή τη συνεργασία με την Bugatti επειδή η εταιρεία αυτή κυριαρχεί στην αυτοκινητοβιομηχανία για πάνω από έναν αιώνα», δήλωσε από την πλευρά της η Binghatti, η κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕντυπώσεις από το Rolex Arts Festival12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b