MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η Lufthansa σχεδίασε ένα Business Jet για τους δισεκατομμυριούχους της Μέσης Ανατολής

To νέο σχεδιασμό εσωτερικού της ναυαρχίδας των ιδιωτικών της τζετ αποκάλυψε η Lufthansa Technik. Το design του Boeing Business Jet 777-9 εκμεταλλεύεται πλήρως τα 330 τ.μ. της καμπίνας του αεροπλάνου, με προτεραιότητα στην ευελιξία και την πολυτέλεια.

Monopoli Team

Ένα νέο concept VIP καμπίνας για το Boeing Business Jet (BBJ) 777-9 των 426 εκατ. δολαρίων, παρουσίασε η Lufthansa Technik στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο & Έκθεση Επιχειρηματικής Αεροπορίας (EBACE) που πραγματοποιήθηκε 23-25 Μαΐου στη Γενεύη.

Με γνώμονα τις ανάγκες των δισεκατομμυριούχων του κόσμου, ο νέος σχεδιασμός της ναυαρχίδας των ιδιωτικών τζετ εκμεταλλεύεται πλήρως τον τεράστιο χώρο των 330 τετραγωνικών μέτρων της καμπίνας του αεροπλάνου δίνοντας προτεραιότητα στην ευελιξία και την πολυλειτουργικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατερίνα Ευαγγελάτου: Δεν είμαι quitter, δεν τα παρατάω12.09.2018

Ο σχεδιασμός παρουσιάζει μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, μεγιστοποιεί τον χώρο και την άνεση και ενσωματώνει παραδοσιακά στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της Μέσης Ανατολής με avant-garde πινελιές, υποδηλώνοντας ότι το ιδιωτικό τζετ μπορεί, στην πραγματικότητα, να κατασκευαστεί για τον στόλο ενός δισεκατομμυριούχου της Μέσης Ανατολής.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑγόρια στο ντους: Ο σκηνοθέτης απάντα στις αντιδράσεις για την προβολή της ταινίας σε σχολείο12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b