MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Παρασκευή 19 Μαΐου

Συναυλίες και Φεστιβάλ με δωρεάν είσοδο, στη σημερινή μας ατζέντα για την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Monopoli Team

Go to come back: Παράσταση Μουσικού Θεάτρου του Co-OPERAtive

Το Co-OPERAtive, το πρώτο διαπολιτισμικό φυτώριο όπερας νέων στην Ευρώπη, ολοκληρώνει την τρίτη χρονιά υλοποίησής του και παρουσιάζει την παράσταση μουσικού θεάτρου “Go to come back“, την Παρασκευή 19 Μαΐου στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Go to come back, σε μουσική Νικολέτας Χατζοπούλου, επιμέλεια κειμένων και δραματουργία Ελένης Μολέσκη και σκηνοθεσία και χορογραφία Χρήστου Στρινόπουλου, αποτελεί έναν στοχασμό πάνω στην ενηλικίωση και την αναζήτηση της προσωπικής ταυτότητας. Η πλοκή του έργου μάς μεταφέρει σε έναν κοινό τόπο για όλους, την περιπετειώδη διεργασία που μας κάνει να κατανοούμε τον εαυτό μας μέσα από την επιδίωξη των ονείρων, των προσδοκιών και των ταλέντων μας.
19/5, 20:30 (Προκράτηση θέσης εδώ)
Εθνική Λυρική Σκηνή – Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

Σαβίνα Γιαννάτου & Κουαρτέτο Γιασεμί Live στη Στοά Αττάλου

Το κουαρτέτο Γιασεμί υποδέχεται την Παρασκευή 19 Μαΐου τη Σαβίνα Γιαννάτου σε μία συναυλία με παραδοσιακά τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου διασκευασμένα για το πολυπρισματικό σύνολο φωνών, στην εντυπωσιακή Στοά του Αττάλου. Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Σαβίνα Γιαννάτου, καλλιτέχνιδα της θρυλικής δισκογραφικής εταιρείας ECM, είναι γνωστή για τους φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς και την ιδιαίτερη ερμηνεία της πάνω σε παραδοσιακά τραγούδια από όλο τον κόσμο. Συμπράττει επί σκηνής με την τραγουδίστρια και συνθέτρια Μάρθα Μαυροειδή και το φωνητικό σύνολο Γιασεμί, γνωστό για τις a cappella διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.
19/5, 19:00
Στοά Αττάλου – Αδριανού 24, Αθήνα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Δυναμική παρουσία στις Κάννες με διεθνείς δράσεις και συνεργασίες12.09.2018

Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας: Παράλληλες δράσεις του Φεστιβάλ στο Σεράφειο

Την Παρασκευή 19 Απριλίου ξεκινούν οι παράλληλες δράσεις του 4ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας που θα φιλοξενηθούν στο Σεράφειο του Δήμου Αθηνών μέχρι την Κυριακή 21 Μαΐου. Την Παρασκευή στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Ανήλικοι Δράστες και θύματα της εγκληματικότητας μέσα από τα μάτια της τέχνης και της επιστήμης», στις 18:30 θα φιλοξενηθεί ένα Debate και μια κάλπη πολύ πολύ διαφορετικά από τα άλλα, με θέμα Phillip Marlowe vs Hercule Poirot ή αλλιώς ο Μεγάλος Αποχαιρετισμός στα βαγόνια του Orient Express και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στον Chris Carter, με αφορμή την κυκλοφορία του 10ου μυθιστορήματός του με ήρωα τον ντεντέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ «Ο γρίφος του κακού», εκδόσεις Bell, ενώ στις 21:00 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Agatha Christie θεατρική παράσταση «Και δεν έμεινε κανένας», από 9 συγγραφείς και 1 εκδότης των εκδόσεων Ψυχογιός. 
19/5, 17:00-21:30
Σεράφειο Δήμου Αθηναίων – Πειραιώς 144, Αθήνα 

Το 1ο Προσβάσιμο Hip Hop Festival έρχεται στην Τεχνόπολη

Την Παρασκευή 19 Μαΐου οι Cool Crips επιστρέφουν στο Athens City Festival με το πρώτο στην Ελλάδα προσβάσιμο σε όλους, Hip Hop Festival, το οποίο θα περιλαμβάνει την αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής σκηνής και θα “καταδικάσει” όλους τους, φυσικά ευπρόσδεκτους, παρευρισκόμενους του να περάσουν καλά!
19/5, 20:00
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Πειραιώς 100, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCamerata Junior: Ανοιξιάτικη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b