MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Μια κούρσα ζωής στο σύγχρονο Παρίσι

Μετά απότον καταιγισμό των ταινιών της προηγούμενης βδομάδας που αλληλοεξοντώθηκαν, η σύνεση επέστρεψε στα εγχώρια γραφεία διανομής και ο κατάλογος γράφει μόλις έξι νέα φιλμ.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Fast X

Λογικά αυτό που θα σαρώσει τα ταμεία είναι η δέκατη ταινία της μηχανοκίνητης σειράς «Οι μαχητές των δρόμων». Το «Fast X» είναι σκηνοθετημένο από τον Λουί Λετεριέ, διαθέτει όλο το παλιό αίμα στις επάλξεις κι ένα νέο κακό στο πρόσωπο του Τζέισον Μομόα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο σοφέρ της κυρίας Μαντλέν

Η δική μας προτίμηση πάντως είναι γαλλικής προέλευσης. Το χαμηλότονο κι ανθρώπινο «Ο σοφέρ της κυρίας Μαντλέν» είναι ένα αφοπλιστικό road movie με μεγάλη καρδιά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Σιμόν Βέιλ: Η γυναίκα του αιώνα

Γαλλικό είναι και το βιογραφικό φιλμ για τη συναρπαστική ζωή της πολιτικού και ακτιβίστριας Σιμόν Βέιλ με τίτλο «Σιμόν Βέιλ: Η γυναίκα του αιώνα» σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Νταάν.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Το τεστ

Το γέλιο βγαίνει αβίαστα στην ισπανική φαρσοκωμωδία «Το τεστ» που βασίζεται σε μια έξυπνη και πιασάρικη ιδέα που έχει ως αφετηρία ένα ψυχολογικό τεστ προσωπικότητας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τελευταίος χορός

Τρίτο γαλλικό φιλμ είναι το δράμα «Τελευταίος χορός» του Σεντρίκ Κλαπίς που έχει ως ηρωίδα μια νεαρή μπαλαρίνα που βλέπει τον τέλειο κόσμο της να κατεδαφίζεται από τη μια μέρα στην άλλη.
Αίθουσες προβολής

Νυρεμβέργη

Τέλος, η «Νυρεμβέργη» του Νικολάι Λεμπέντεφ είναι ένα ρωσικό φιλμ πάνω στην ιστορική «Δίκη του αιώνα» που δεν μοιάζει να έχει πολλές ομοιότητες με το οσκαρικό δράμα του Στάνλεϊ Κρέιμερ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b