MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αντιδράσεις στο Twitter για τον «υποκριτή» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – Τον κατηγόρησαν ότι πετάει με ιδιωτικό τζετ

Ένα tweet του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να κάθεται σε ένα κάθισμα της Α’ θέσης σε εμπορική πτήση για μια διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή προκάλεσε θύελλα επικριτικών σχολίων καθώς πολλοί βιάστηκαν να υποθέσουν ότι ο ηθοποιός βρισκόταν σε ιδιωτικό τζετ.

Monopoli Team

Σε αντίθεση με άλλους διάσημους «υπερασπιστές» του περιβάλλοντος όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο που χρησιμοποιούν ιδιωτικά τζετ και κάνουν πάρτι σε γιοτ, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πέταξε με εμπορική πτήση για να μεταβεί σε μια διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή στη Βιέννη.

Παρότι χρειάζονται κότσια για να τα βάλει κανείς με τον Άρνι, δεν έλειψαν κάποιοι «άγρυπνοι» φύλακες» της οικολογίας, οι οποίοι βιάστηκαν να τον κατηγορήσουν ότι πέταξε με ιδιωτικό τζετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μια κούρσα ζωής στο σύγχρονο Παρίσι12.09.2018

Ο πρώην κυβερνήτης βρισκόταν εν πτήση για την αυστριακή Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα που ίδρυσε ο ίδιος όταν φωτογραφήθηκε να κάθεται αναπαυτικά σε ένα κάθισμα της Α’ θέσης.

Έγραψε, μάλιστα στο Twitter: «Καθ’ οδόν προς το @ArnoldSCI για τη φετινή σύνοδο κορυφής στη Βιέννη». Ο Άρνι δεν πρόλαβε καλά-καλά να κάνει το tweet και τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν «βροχή».

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie έως το Oppenheimer: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b