MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

O Έλον Μασκ προσέλαβε γυναίκα για νέα CEO του Twitter – αλλά δεν αποκάλυψε ποια είναι

O δισεκατομμυριούχος ανέφερε πως η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter θα αναλάβει καθήκοντα σε περίπου έξι εβδομάδες.

Monopoli Team

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι προσέλαβε μία γυναίκα για να τον αντικαταστήσει ως νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter. Αλλά προς το παρόν, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας δεν αποκαλύπτει ποια είναι αυτή η γυναίκα.

«Με ενθουσιασμό ανακοινώνω ότι προσέλαβα νέα CEO για το Twitter. Θα ξεκινήσει σε περίπου έξι εβδομάδες», έγραψε ο Έλον Μασκ. «Ο ρόλος μου θα μετατραπεί στου εκτελεστικού προέδρου και του διευθυντή τεχνολογίας», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί οι εκατομμυριούχοι δεν ξοδεύουν ποτέ χρήματα σε αυτά τα 3 πράγματα12.09.2018

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μασκ είχε ανακοινώσει πως θα παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter μόλις βρει «κάποιον αρκετά ανόητο» για να αναλάβει τον ρόλο. Ωστόσο, όλη αυτή την περίοδο δεν έχει αναφερθεί σε ονόματα υποψηφίων για τη θέση.

Μάλιστα πραγματοποίησε και δημοσκόπηση, ρωτώντας τους χρήστες του Twitter αν θεωρούν πως ο ίδιος πρέπει να εγκαταλείψει τη θέση του CEO της εταιρείας. Οι περισσότεροι συμφώνησαν με αυτή του την απόφαση και ο ίδιος είπε πως θα σεβαστεί το αποτέλεσμα.

Ακόμη όμως και μετά την παραίτησή του, ο Μασκ – ο οποίος είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX – θα διατηρήσει σε σημαντικό βαθμο τον έλεγχο της πλατφόρμας και θα συνεχίσει να συμμετέχει ενεργά στη λειτουργία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλον Μασκ: Επαναφέρει τους λογαριασμούς δημοσιογράφων στο Twitter12.09.2018

Επί Μασκ, το Twitter έχει αλλάξει ριζικά. Ο ίδιος έχει μειώσει σημαντικά τον αριθμό των εργαζομένων της πλατφόρμας κατά περισσότερο από 70%, έχει επαναφέρει πολλούς χρήστες που είχαν αποκλειστεί υπό το προηγούμενο καθεστώς του Twitter – συμπεριλαμβανομένου του Ντόναλντ Τραμπ – ενώ κατάργησε εν μέρει το πρόγραμμα επαλήθευσης παλαιού τύπου του Twitter, δίνοντας σε κάθε συνδρομητή που πληρώνει ένα μπλε «τικ» επαλήθευσης.

Με πληροφορίες από Variety.

Περισσότερα από ShowBiz