MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Κέρκυρα: 10 μαγικές παραλίες που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε

Γαλαζοπράσινα νερά και τοπία απαράμιλλης ομορφιάς – Ένας μίνι οδηγός για τις καλύτερες παραλίες της Κέρκυρας.

Photo by Chris Karidis on Unsplash
Photo by Chris Karidis on Unsplash
Monopoli Team

Η Κέρκυρα είναι ένας προορισμός που έχει όλο το «πακέτο» και οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει κανείς από τις διακοπές του. Δεν είναι τυχαίο που το νησί έχει φανατικούς θαυμαστές από κάθε γωνιά του κόσμου. Πολλά τα πρόσωπα της Κέρκυρας, πολλές οι επιλογές για τον ταξιδιώτη, αμέτρητες και οι παραλίες. Κοσμικές ή απομονωμένες παραλίες, απέραντες αμμουδιές, αμμόλοφοι αλλά και κατάφυτοι όρμοι με βότσαλο, προσφέρουν συναρπαστικές αντιθέσεις και ικανοποιούν κάθε γούστο.

Παλαιοκαστρίτσα

Δεν γίνεται να πάτε στην Κέρκυρα και να μην κάνετε μια βουτιά στην Παλαιοκαστρίτσα, η οποία βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού, 25 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας.

Οι παραλίες της Παλαιοκαστρίτσας έχουν άμμο και βότσαλο, πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά (αλλά αρκετά κρύα ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες) και φόντο το εντυπωσιακό, καταπράσινο τοπίο της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρης Τζωρτζάκης: Θέλω να μπω και στο κομμάτι της πολιτικής12.09.2018

Αρχικά θα συναντήσετε την οργανωμένη παραλία της Αγίας Τριάδας. Στο τέρμα της Παλαιοκαστρίτσας, κάτω από το ιστορικό μοναστήρι (αξίζει να το επισκεφθείτε), βρίσκεται η πιο διάσημη παραλία της περιοχής, αυτή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Υπάρχουν και μικρότεροι όρμοι για κολύμπι, όπως η Αλύπα, ο Άγιος Πέτρος, το Αμπελάκι και τα Πλατάκια. Λίγο μετά την είσοδο του χωριού, βρίσκεται ο μαγευτικός κολπίσκος Λα Γκρότα με το ομώνυμο μπαρ (La Grotta).

Σας προτείνουμε να νοικιάσετε βάρκα για να εξερευνήσετε υπέροχες κοντινές παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα (όπως την παραλία Χωμοί ή Paradise).

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Digital Arts Festival 2023: Διερευνώντας το “ανοίκειο” στο κέντρο της Αθήνας12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b