MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (01-05/05) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

“Confess, Fletch” του Greg Mottola: COSMOTE CINEMA 1HD στις 10.55, Δευτέρα 01/05

Αμερικανική κωμωδία μυστηρίου παραγωγής του 2022. Η ταινία ακολουθεί τον δημοσιογράφο Irwin “Fletch” Fletcher (Jon Hamm), ο οποίος εμπλέκεται σε μια σειρά από παζλ που αφορούν κλοπές και απάτες, καταλήγoντας ως ο κύριος ύποπτος για πολλαπλούς φόνους.

“Churchill” του Jonathan Teplitzky: COSMOTE CINEMA 2HD στις 20.15, Δευτέρα 01/05

Βιογραφική δραματική ταινία του 2017 που εστιάζει στον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Γουίνστον Τσόρτσιλ, στις πρώτες ημέρες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.  Η ταινία παρουσιάζει τον Τσόρτσιλ  (Brian Cox) να βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες  του και να πρέπει να αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει τη στρατηγική της Επιτροπής Πολέμου ή θα διατάξει μια διαφορετική προσέγγιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάιος στην COSMOTE TV με “Fatal Attraction”, “The Great” και 9 ακόμη πρεμιέρες12.09.2018

“Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό” του Curtis Hanson: OPEN στις 23.45, Τρίτη 02/05

Αστυνομική ταινία του 1997 και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του James Ellroy και αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές του είδους της. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1950 και ακολουθεί τρεις αστυνομικούς, τον Ed Exley, τον Bud White και τον Jack Vincennes, (Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce) οι οποίοι ερευνούν ένα σκάνδαλο δολοφονίας που εμπλέκει την αστυνομία και τον κόσμο της ψυχαγωγίας. Καθώς οι τρεις αυτοί αστυνομικοί προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια, ανακαλύπτουν πολλά σκοτεινά μυστικά της πόλης και των ανθρώπων που την κατοικούν. Η ταινία κέρδισε πολλά βραβεία και υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Όσκαρ και Χρυσής Σφαίρας.

“Η Αρπαγή” του Pierre Morel: ANT1 στις 23.00, Τετάρτη 03/05

Δραματική περιπέτεια-Θρίλερ του 2007, γνωστή για τις σκληρές σκηνές δράσης και την ερμηνεία του Liam Neeson στο ρόλο του Bryan Mills.Ο Bryan Mills  είναι ένας πρώην μυστικός πράκτορας της CIA που προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την κόρη του, η οποία ζει με την πρώην σύζυγό του και τον νέο σύζυγό της στο Παρίσι. Όταν η κόρη του απάγεται από μια ομάδα ανθρώπων που εμπλέκονται σε εμπορία ανθρώπων, ο Bryan θα πρέπει να βάλει σε χρήση όλες τις δεξιότητές του για να τη σώσει και να εκδικηθεί τους ανθρώπους που την απήγαγαν.

“Διπλή Παγίδα” του Jon Amiel: OPEN στις 21.00, Πέμπτη 04/05

Αισθηματική ταινία δράσης και μυστηρίου του 1999. Η υπόθεση ακολουθεί την αστυνομικό Virginia “Gin” Baker (Catherine Zeta-Jones) και τον επαγγελματία κλέφτη, Robert “Mac” MacDougal (Sean Connery), που συνεργάζονται για να κλέψουν ένα πολύτιμο έργο τέχνης. Καθώς η Gin εξαπατά τον Mac και οι δύο αρχίζουν να αναπτύσσουν σχέση, οι σκοτεινές πλευρές τους έρχονται στο προσκήνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μπο Φοβάται: Όσα πρέπει να ξέρετε για την πιο «τρελή» ταινία του Ari Aster μέχρι τώρα12.09.2018

“Bhopal: Μία Προσευχή για τη Βροχή” του Ravi Kumar: COSMOTE CINEMA 1HD στις 22.50, Πέμπτη 04/05

Η ταινία είναι βασισμένη στο αληθινό γεγονός της τραγωδίας του Bhopal το 1984, όταν ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά ατυχήματα συνέβη στο εργοστάσιο Union Carbide στην Ινδία, με αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους και τραυματισμούς. Η ιστορία ακολουθεί τη ζωή του Dilip (Rajpal Naurang Yadav) , ενός ιατρού σε ένα νοσοκομείο της περιοχής, και της όμορφης αλλά απελπισμένης χήρας, η οποία έχασε τον σύζυγό της στο ατύχημα. Καθώς προσπαθούν να βρουν κάποιο νόημα στη ζωή τους, οι συνέπειες της τραγωδίας στην κοινότητα είναι αναπόφευκτες.

“Ο πλανήτης των πιθήκων: Η σύγκρουση” του Matt Reeves: ΣΚΑΪ στις 21.00, Παρασκευή 05/05

Στην ταινία επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφόρησε το 2017, ο ηγέτης των εξεγερμένων πιθήκων (Andy Serkis) , καλείται να αντιμετωπίσει τον στρατηγό των ανθρώπων, ο οποίος θέλει να τους εξοντώσει. Η σύγκρουση των δύο αυτών αντιπάλων οδηγεί σε μια επική μάχη για την επιβίωση της κάθε φυλής και τον έλεγχο του πλανήτη. Η ταινία εξελίσσεται σε ένα σκοτεινό και συναρπαστικό θρίλερ δράσης, ενώ το τέλος της ανατρέπει τα πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Αστυνομικό θρίλερ ιδανικό για τον ψαγμένο θεατή12.09.2018

Online Πλατφόρμες

“The Blair Witch Project” των Daniel Myrick και Eduardo Sánchez: NETFLIX, 01/05

Ένα θρίλερ με στοιχεία τρόμου του 1999 έρχεται στο Netflix για τους λάτρεις του τρόμου. Η Ιστορία ακολουθεί τρεις νεαρούς σκηνοθέτες που εξαφανίζονται στα δάση του Μέριλαντ, καθώς προσπαθούν να καταγράψουν ένα ντοκιμαντέρ για τη μυθική Blair Witch. Η ταινία παρουσιάζεται ως ένα συγκριτικά πρωτοποριακό project, καθώς χρησιμοποιείται μία κάμερα χειρός και εξελίσσεται μέσα από τις προσωπικές συνεντεύξεις και τα στιγμιότυπα της κάμερας που βιντεοσκοπεί τους πρωταγωνιστές καθώς χάνονται στα βουνά. Η απόπειρά τους να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από τον μύθο της Blair Witch, τους οδηγεί σε έναν τρόμο που αυξάνεται όσο περνάει ο χρόνος και η κατάστασή τους γίνεται όλο και πιο απελπιστική.

“Hope Gap” του William Nicholson στο ERTFLIX

Bρετανική δραματική ταινία του 2019 που ακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού στα πενήντα τους, την Grace και τον Edward  (Annette Bening  και Bill Nighy) , που ζουν σε μια παραθαλάσσια πόλη του Sussex. Όταν ο Edward αποφασίζει να αφήσει την Grace για να είναι με μια νεότερη γυναίκα, η ζωή της Grace ανατρέπεται και πρέπει να βρει τρόπους να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να κρατήσει επαφή με τον γιο τους που βρίσκεται στη μέση της σύγκρουσης.

“Οι Γείτονες από Πάνω” του Cesc Gay στο CINOBO

Mια βραβευμένη Ισπανική κωμωδία του 2020 που ακολουθεί την ιστορία δύο ζευγαριών, των Χορχέ και Βιολέτα και των Τζούλιαν και Μπερνάρντο (Javier Cámara,Griselda Siciliani, Belén Cuesta, Alberto San Juan) που μοιράζονται το ίδιο κτίριο. Η ταινία εξερευνά τις σχέσεις ανάμεσα σε ζευγάρια στις δύσκολες στιγμές της ζωής.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b