MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Κάθε Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία από την άνεση του σπιτιού σας. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Finding Steve McQueen” του Mark Steven Johnson: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Σάββατο 29/04 

Πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD για μια αστυνομική ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, παραγωγής του 2019. Το 1972, μια συμμορία κλέβει 30 εκατομμύρια δολάρια από την τράπεζα του Κονέκτικατ, εμπλέκοντας τον Αμερικανό πρόεδρο Richard Nixon. Στο επίκεντρο βρίσκεται ένα από τα μέλη της συμμορίας, ο Harry James Barber (Travis Fimmel), που είναι φανατικός θαυμαστής του Steve McQueen.

“Οιωνός” του M. Night Shyamalan: ΣΚΑΪ στις 23.00, Σάββατο 29/04

Αμερικανική δραματική ταινία τρόμου του 2002 που πρωταγωνιστούν οι Mel Gibson και Joaquin Phoenix. Η ταινία αφηγείται την ιστορία επιβίωσης ενός πατέρα και του αδελφού του που προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από εξωγήινη ζωή που έχει εισβάλλει στη Γη.

“Ο Άγγλος Ασθενής” του Anthony Minghella: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Κυριακή 30/04

Δραματική ρομαντική και πολεμική ταινία του 1996 με τους Ralph Fiennes και Juliette Binoche. Η ταινία έχει λάβει αρκετές θετικές κριτικές , κερδίζοντας 9 βραβεία Όσκαρ, μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας . Διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ακολουθεί την ιστορία ενός άντρα που καίγεται σε ένα νοσοκομείο στην Ιταλία και αναπολεί τη ζωή του πριν από το ατύχημα, εξερευνώντας θέματα όπως η αγάπη, ο πόνος, ο πόλεμος και η ανθρώπινη συμπεριφορά.

“Dog” της Γιάννας Αμερικάνου: ΕΡΤ2 στις 23.10, Κυριακή 30 Απριλίου

Α’ τηλεοπτική μετάδοση για την βραβευμένη Ελληνική δραματική ταινία του 2021 με τον Δημήτρη Κίτσο. Ο Δημήτρης, στα πρόθυρα της ενηλικίωσης, αλλά μέσα του ακόμα παιδί, έχει χτίσει έναν μύθο γύρω από τον απόντα πατέρα του (Αντρέας Κωνσταντίνου) , που βρίσκεται για χρόνια στη φυλακή. Όταν ο τελευταίος αποφυλακίζεται, το όνειρο του Δημήτρη για οικογενειακή ευτυχία καταρρέει, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με μια πρωτοφανή μορφή βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Αστυνομικό θρίλερ ιδανικό για τον ψαγμένο θεατή12.09.2018

Online Πλατφόρμες

“The Harder they Fall” του Jeymes Samuel στο NETFLIX

Η δραματική περιπέτεια western παραγωγής του 2021 προστέθηκε πρόσφατα στο Netflix. Η υπόθεση επικεντρώνεται σε έναν αντάρτη που αναζητά εκδίκηση εναντίον του άνδρα που σκότωσε τους γονείς του. Η ταινία αποτελείται από πληθώρα καταξιωμένων ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων των Idris Elba, Jonathan Majors, Zazie Beetz, και Regina King.

“Αποκάλυψη Τώρα” του Francis Ford Coppola  στο ERTFLIX

Η Αριστουργηματική πολεμική ταινία του 1979 βρίσκεται στο Ertflix, με την επανακυκλοφορία του 2001 που συμπεριλαμβάνει επιπλέον σκηνές. Η ιστορία ακολουθεί τον λοχαγό Μπέντζαμιν Γουίλαρντ (Martin Sheen) , που αποστέλλεται στον Βιετνάμ για να βρει και να σκοτώσει έναν αξιωματικό του στρατού που έχει αντιστρατευθεί και κρύβεται στη ζούγκλα( Marlon Brando). Η ταινία αναδεικνύει τα πολύπλοκα ηθικά και πολιτικά ζητήματα του πολέμου στο Βιετνάμ, σε μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες του Χόλιγουντ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b