MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νότια Κορέα: Αυτοκτόνησε στα 25 του ο αστέρας της K-pop, Moonbin

«Στις 19 Απριλίου, το μέλος του Astro Moon Bin έφυγε απροσδόκητα από τον κόσμο μας και έγινε αστέρι στον ουρανό», ανέφερε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στα κορεατικά νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην επίσημη σελίδα του Fantagio στο Twitter

Monopoli Team

Ενα τεράστιο πέπλο θλίψης έχει καλύψει τη Νότια Κορέα, και ειδικά τη νεολαία της χώρας, που θρηνεί τον αδόκητο χαμό του τραγουδιστή Moonbin. Ο 25χρονος performer της K-pop εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Σεούλ, με την τοπική Αστυνομία να εκτιμά πως πρόκειται για αυτοχειρία.

«Ο αστέρας της K-pop Moonbin, μέλος του συγκροτήματος Astro, πέθανε σε ηλικία 25 ετών, ανακοίνωσε η δισκογραφική του εταιρεία Fantagio. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την αστυνομία, ανέφεραν ότι ο Μoonbin βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το βράδυ της Τετάρτης (19/4) στο διαμέρισμά του στην πολυτελή γειτονιά Γκάνγκναμ της Σεούλ.

«Στις 19 Απριλίου, το μέλος του Astro Moon Bin έφυγε απροσδόκητα από τον κόσμο μας και έγινε αστέρι στον ουρανό», ανέφερε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στα κορεατικά νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην επίσημη σελίδα του Fantagio στο Twitter.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOasis: Η Τεχνητή Νοημοσύνη «επανένωσε» το θρυλικό συγκρότημα με «νέο» άλμπουμ12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b