MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το ακριβότερο Mai Tai στον κόσμο; Γιατί το κοκτέιλ του Bamboo Room κοστίζει 800 δολάρια

Το Bamboo Room, ένα μπαρ στο Σικάγο, πρόκειται να σερβίρει ένα κοκτέιλ 800 δολαρίων. Το Vintage Mai Tai του 1944 παρασκευάζεται με την αυθεντική συνταγή και τα συστατικά από τη δεκαετία του 1940 και μόνο 12 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν.

Monopoli Team

Το κοκτέιλ Mai Tai δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1944 και από τότε έχει υποστεί τόσες πολλές αλλαγές που οι περισσότερες τρέχουσες εκδοχές του ποτού δεν μοιάζουν καθόλου με το πρωτότυπο. Τώρα, ένα μπαρ στο Σικάγο αποφάσισε να επιστρέψει το Mai Tai στις ρίζες του, χρησιμοποιώντας όχι μόνο την πρώτη συνταγή αλλά και τα αυθεντικά υλικά.

Το Bamboo Room, στο tiki bar Three Dots and a Dash, πρόσθεσε πρόσφατα στο μενού των ανοιξιάτικων κοκτέιλ του μια εκδοχή του πρώτου Mai Tai που παρασκευάστηκε ποτέ.

Το Vintage Mai Tai του 1944 περιλαμβάνει το αυθεντικό Wray & Nephew 15-year-old Rum and Curaçao που χρησιμοποιήθηκε σχεδόν πριν από έναν αιώνα από τον Victor Bergeron ή αλλιώς Trader Vic, το δημιουργό του Mai Tai. Ως εκ τούτου, το κοκτέιλ του Bamboo Room έχει την επιβλητική τιμή των 800 δολαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μπραμ Στόκερ και ο θρύλος του κόμη Δράκουλα που άφησε ιστορία στο σινεμά12.09.2018

Ο θρύλος λέει ότι στα μέσα της δεκαετίας του ’40, ο Bergeron βρισκόταν πίσω από το μπαρ του αρχικού Trader Vic’s, στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, όταν μερικοί από τους Ταϊτινούς φίλους του του ζήτησαν να ετοιμάσει κάτι με τζαμαϊκανό ρούμι. Ο Bergeron πρόσθεσε χυμό λάιμ, orgeat (σιρόπι αμυγδάλου) και orange curaçao.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Σύγχρονη Μήδεια στη Γαλλία12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b