MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το ελληνικό νησί που αποθεώνουν οι Ιταλοί

Η «πεταλούδα του Αιγαίου» στην κορυφή των πιο περιζήτητων προορισμών του κόσμου για τους Ιταλούς.

Photo by Johnny Africa on Unsplash
Photo by Johnny Africa on Unsplash
Monopoli Team

Φέτος οι Ιταλοί ψηφίζουν Αστυπάλαια! Ένα «πράσινο» νησί πρότυπο βιωσιμότητας, με πλούσια ιστορία και παράδοση, παρθένες και άγριες παραλίες και μία από τις ωραιότερες Χώρες του Αιγαίου.

Η Αστυπάλαια, γνωστή και ως «πεταλούδα του Αιγαίου» (λόγω του σχήματός της), είναι πρώτη στη λίστα με τους 8 πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου για τους Ιταλούς, σύμφωνα με την ετήσια καθιερωμένη λίστα που διαμόρφωσε και ανακοίνωσε η Εθνική Ένωση Ταξιδιωτικών Bloggers Ιταλίας, ύστερα από επίσκεψη εκπροσώπου της στο νησί με πρωτοβουλία του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχαήλ Καρίκης: Η δουλειά μου είναι κοινωνική, πάντοτε συνεργάζομαι με συλλογικότητες12.09.2018

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατάλογος δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο δημοφιλές ταξιδιωτικό blog Girovagate.com και προέκυψε έπειτα από πολλά ταξίδια του συγκεκριμένου blogger σε όλο τον πλανήτη, καθώς και επιτόπια έρευνα των νέων τάσεων για το 2023.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο άρθρο, «αν ονειρεύεστε διακοπές σε ένα ελληνικό νησί με πεντακάθαρη θάλασσα και παραμυθένια τοπία χωρίς συνωστισμό από μαζικό τουρισμό, σταματήστε να ψάχνετε αλλού, γιατί η Αστυπάλαια είναι το ιδανικό μέρος!».

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Σύγχρονη Μήδεια στη Γαλλία12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b